خودرویی در کمربندی شرق اصفهان با ۵۳ میلیون تومان خلافی توقیف شد

خودرویی در کمربندی شرق اصفهان با ۵۳ میلیون تومان خلافی توقیف شدخودرویی در کمربندی شرق اصفهان با ۵۳ میلیون تومان خلافی توقیف شد
0
0
6.9K
1405/08/16 - 09:00
256
1405/08/16 - 09:00

مهر/ رئیس پلیس راه استان اصفهان از توقیف یک دستگاه خودروی سواری با ۵۳ میلیون تومان خلافی در جریان کنترل و نظارت مأموران پلیس راه در کمربندی شرق اصفهان خبر داد.

سرهنگ عبدالرضا میرزایی، رئیس پلیس راه استان اصفهان اظهار کرد: تیم گشت پاسگاه پلیس راه اصفهان–کوهپایه هنگام کنترل و نظارت بر تردد وسایل نقلیه در کمربندی شرق اصفهان، یک دستگاه خودروی سواری را به دلیل انباشت جرائم رانندگی متوقف و توقیف کرد.

وی افزود: بررسی سوابق این خودرو نشان داد که میزان جرائم رانندگی ثبت‌شده برای آن به ۵۳ میلیون تومان رسیده است و به همین دلیل، خودرو برابر مقررات توقیف شد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با تأکید بر ضرورت رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی گفت: انباشت جرائم رانندگی نشان‌دهنده بی‌توجهی به قانون و تکرار تخلفاتی است که می‌تواند علاوه بر ایجاد مسئولیت قانونی برای راننده، ایمنی تردد در محورهای ارتباطی را نیز تحت تأثیر قرار دهد.

میرزایی ادامه داد: رانندگان باید ضمن رعایت قوانین و مقررات راهنمایی و رانندگی، نسبت به پرداخت به‌موقع جرائم خود نیز اقدام کنند تا از انباشت تخلفات و پیامدهای قانونی آن جلوگیری شود.

وی خاطرنشان کرد: برخورد با خودروهای متخلف و وسایل نقلیه‌ای که دارای سوابق سنگین جرائم رانندگی هستند، با هدف ارتقای ایمنی تردد و پیشگیری از وقوع حوادث رانندگی با جدیت در دستور کار پلیس راه قرار دارد.

رئیس پلیس راه استان اصفهان با بیان اینکه رعایت قوانین رانندگی مسئولیتی عمومی است، تصریح کرد: رانندگان با پرهیز از تخلفات حادثه‌ساز و رعایت سرعت مطمئنه و سایر مقررات، می‌توانند نقش مؤثری در حفظ جان خود و دیگر کاربران جاده‌ای داشته باشند.

وی از رانندگان خواست با رعایت مقررات و توجه به اخطارهای پلیس، زمینه تردد ایمن‌تر در محورهای مواصلاتی استان را فراهم کنند و گفت: نظارت و کنترل مستمر تردد وسایل نقلیه و برخورد قانونی با تخلفات حادثه‌ساز همچنان از اولویت‌های پلیس راه استان اصفهان است.

آخرین خبر اصفهان در اینستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today

اخبار برگزیده