عملیات رفع آب‌گرفتگی ۷۰ منزل مسکونی در سپیددشت رو به پایان است

عملیات رفع آب‌گرفتگی ۷۰ منزل مسکونی در سپیددشت رو به پایان استعملیات رفع آب‌گرفتگی ۷۰ منزل مسکونی در سپیددشت رو به پایان است
0
0
32
1405/08/16 - 17:44
11
1405/08/16 - 17:44

مهر/ فرماندار خرم‌آباد از پایان قریب‌الوقوع عملیات رفع آب‌گرفتگی منازل مسکونی در بخش سپیددشت خبر داد.

نورالدین درمنان با اشاره به بارندگی‌های شدید اخیر و آب‌گرفتگی منازل در بخش سپیددشت اظهار داشت: با توجه به حجم بالای بارش‌ها و شرایط جغرافیایی و توپوگرافی منطقه، عملیات رفع آب‌گرفتگی منازل با حضور و تلاش نیروهای امدادی، خدمات‌رسان و هلال‌احمر آغاز شده است.

وی افزود: بخش عمده‌ای از عملیات انجام شده و نیروهای امدادی در حال برطرف کردن آب‌گرفتگی چند منزل باقی‌مانده هستند.

فرماندار خرم‌آباد با تأکید بر تداوم تلاش نیروهای عملیاتی عنوان کرد: روند رفع آب‌گرفتگی منازل تا تکمیل عملیات و برطرف شدن مشکلات باقی‌مانده ادامه دارد.

آخرین خبر لرستان در اینستاگرام :
https://instagram.com/lorestan_todayy

اخبار برگزیده