فارس/ مديرعامل سازمان انتقال خون کشور گفت: بزرگترين مرکز توليد کيسه خون کشور و خاورميانه در استان البرز راهاندازي شده است که ظرفيت ايجاد ۲۰۰ شغل را بهصورت مستقيم فراهم ميکند.
علياکبر پورفتحالله صبح امروز در حاشيه افتتاح بزرگترين مرکز توليد خون خاورميانه در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: در کارخانه يادشده انواع کيسهها خونگيري با ويژگيهاي خاص توليد ميشوند.
وي افزود: اين پروژه با کمک سرمايهگذاران خارجي (فرانسوي) در دستور کار قرارگرفته است و حدود ۵۰ درصد از اعتبارات پروژه توسط سرمايهگذاران خارجي تأمينشده است.
مديرعامل سازمان انتقال خون يادآور شد: توليدات اين کارخانه بيش از ظرفيت موردنياز کشور است و ازاينپس شاهد صادرات آن خواهيم بود.
پورفتحالله بابيان اينکه نياز بسياري از کشورها توسط همين مرکز تأمين ميشود، خاطرنشان کرد: فعاليت در سه نوبتکاري اين کارخانه ۱۸ ميليون کيسه خون را توليد خواهد کرد.
وي اظهار کرد: اين مرکز بيش از ۲۰۰ شغل مستقيم را ايجاد کرده است و ظرفيت اين را دارد تا بيش از ۴۰۰ نفر متخصص را به طور غير مستقيم اشتغالزايي کند.
به گفته مديرعامل سازمان انتقال خون اين پروژه چهارمين سايت توليد کيسه خون است که توسط شرکت ماکوفارما در ايران راهاندازي شده است.
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در آي گپ
https://igap.net/akharinkhabar
آخرين خبر در ويسپي
http://wispi.me/channel/akharinkhabar
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار