نماد آخرین خبر

عکس/ "ترحلوا" شیرینی رمضانی شیرازی‌ها

منبع
تسنيم
بروزرسانی
تسنيم/ ترحلوا يکي از شيريني‌هاي سنتي شهر شيراز هست که در ماه مبارک رمضان پخت مي‌شود و از قديم مصرف آن بين خانواده‌هاي شيرازي مرسوم بوده است. اين حلوا به ‌طور معمول در دو رنگ سفيد و زرد (زعفراني) پخته مي‌شود و تفاوت اين حلوا با بقيه حلواها در استفاده از نشاسته است که سبب مي‌شود به‌ صورت قالبي درآمده و راحت برش بخورد. پخت اين حلوا از بعد از افطار تا نيمه‌هاي شب، گاه تا نزديکي‌هاي صبح ادامه دارد. بعد از پخت حلوا را در سيني‌هاي بزرگ ريخته و بعد از گذشت شش تا 8 ساعت پس از خنک شدن، حلوا را به ‌صورت قطعات لوزي‌ شکل بريده و عرضه مي‌کنند. ترحلوا در واقع، يک قدمت ديرينه در شيراز دارد. ماه رمضان که فرا مي‌رسد اين شيريني بسيار مقوي در پزندگي‌ها خودنمايي مي‌کند. ترکيبات ترحلوا شامل نشاسته، آرد برنج، شير، آب، گلاب، شکر، زعفران و انواع مغز براي تزيين است. همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد: آخرين خبر در سروش http://sapp.ir/akharinkhabar آخرين خبر در ايتا https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5 آخرين خبر در آي گپ https://igap.net/akharinkhabar آخرين خبر در ويسپي http://wispi.me/channel/akharinkhabar آخرين خبر در بله https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT آخرين خبر در گپ https://gap.im/akharinkhabar
اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره