خانه ملت/ نماينده مردم رامهرمز در مجلس با بيان اينکه حدود ۴۰۰ نفر براثر آلودگي آب در دهستان ابوالفارس رامهرمز مسموم شدند،گفت:ابوالفارس نفت خيز محروم از امکانات است.
اقبال محمديان درباره مسموميت حدود 400 نفر از ابولفارس در شهرستان رامهرمز براثر مصرف آب آلوده، گفت: حدود 400 نفر مردم منطقه که اکثرا کودکان زير10 الي 12 سال هستند؛بدليل تهوع و سرگيجه و تب به مراکز درماني ابوالفارس رامهرمز مراجعه کردند و از اين ميزان نيز تاکنون100 نفر بستري شدند اما به علت کمبود امکانات بيماران از ابولفارس به مرکز استان اعزام شدند.
نماينده مردم رامهرمزو رامشير درمجلس شوراي اسلامي با بيان اينکه 400 نفر بر اثر آلودگي آب در ابوالفارس مسموم شده و به مراکز درماني مراجعه کردند،تصريح کرد: ابوالفارس نفت خيز ،محروم از امکانات است و اين در حالي است که موضوع گرماي خوزستان از يک طرف و معضل کمبودآب شرب در خوزستان نيز بسيار مردم را نگران کرده است.
عضو کميسيون عمران مجلس با بيان اينکه بيش 100 حلقه چاه نفت در ابوالفارس در شهرستان رامهرمز در استان خوزستان قرار دارد اما متاسفانه اين منطقه از امکانات محروم است،يادآورشد: برطبق گزارشات پزشکان براثرآلودگي آب حدود 400 نفر مردم منطقه که اکثر کودکان زير 10 الي 12 سال هستند به علت تهوع و سرگيجه وتب به مراکز درماني ابولفارس مراجعه کرده اند .
همراهان عزيز، آخرين خبر را بر روي بسترهاي زير دنبال کنيد:
آخرين خبر در سروش
http://sapp.ir/akharinkhabar
آخرين خبر در ايتا
https://eitaa.com/joinchat/88211456C878f9966e5
آخرين خبر در بله
https://bale.ai/invite/#/join/MTIwZmMyZT
آخرين خبر در گپ
https://gap.im/akharinkhabar
بازار