باشگاه خبرنگاران/فرمانده انتظامي ايذه گفت: ۲ سارق حرفهاي منزل، مغازه و اماکن خصوصي با ۱۱ فقره سرقت در اين شهرستان شناسايي و دستگير شدند.
سرهنگ حجت سفيدپوست، فرمانده انتظامي ايذه گفت: در راستاي ارتقاء امنيت اجتماعي و اجراي طرح پيشگيري از سرقت و همچنين در پي وقوع چند فقره سرقت منزل، مغازه و اماکن خصوصي در سطح شهرستان ايذه موضوع، به صورت ويژه در دستور کار ماموران انتظامي قرار گرفت.
وي اظهار داشت: ماموران پليس با تحقيقات گسترده تخصصي و گشت زنيهاي نامحسوس و هدفمند ۲ سارق را شناسايي و پس از هماهنگي با مرجع قضائي در عملياتي غافلگيرانه در مخفيگاهشان دستگير کردند.
سرهنگ سفيدپوست افزود: متهمان دستگير شده در تحقيقات پليس به ۱۱ فقره سرقت منزل، اماکن خصوصي و مغازه در نقاط مختلف شهرستان اعتراف نمودند.
فرمانده انتظامي شهرستان ايذه در پايان با بيان اينکه متهمان پس از تشکيل پرونده تحويل مرجع قضائي شدند، از شهروندان خواست: ضمن توجه به هشدارهاي انتظامي هرگونه موارد مشکوک را به پليس ۱۱۰ اطلاع رساني کنند.
بازار