نداي گيلان/ سرهنگ محسن جعفرزاده در گفت و گويي، در تشريح اين خبر گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت مغازه و محتويات داخل خودرو، اکيپي از ماموران دايره مبارزه با سرقت پليس آگاهي رسيدگي به موضوع را به صورت ويژه در دستور کار قرار دادند.
وي افزود: ماموران با استفاده از شگردهاي پليسي سرنخهايي از سارقان حرفهاي اين سرقتها به دست آورده و پس از شناسايي مخفيگاه متهمان با هماهنگي مقام قضائي در يک عمليات غافلگيرانه 2 نفر از آنها را دستگير کردند.
اين مقام انتظامي ادامه داد: متهمان دستگير شده در بررسي فني پليس به 9 فقره سرقت مغازه و محتويات داخل خودرو در شهرستان فومن اعتراف کردند.
فرمانده انتظامي شهرستان فومن در خاتمه با بيان اين که متهمان 35 و 40 ساله با تشکيل پرونده تحويل مقام قضائي و از آنجا روانه زندان شدند خاطرنشان کرد: مبارزه با سرقت و افزايش احساس امنيت مردم مهمترين دغدغه پليس است و شهروندان نيز بايد ضمن رعايت نکات ضروري پيشگيري از سرقت، کليه موارد مشکوک را از طريق تلفن 110 در اسرع وقت به ما اطلاع دهند تا توسط همکاران ما مورد بررسي قرار گيرد.
بازار