فارس/ رئيس شوراي هماهنگي بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به برگزاري بيش از 12 هزار جشن مردمي در مساجد به مناسبت دهه کرامت گفت: بيش از دو هزار جشن در ايران و بيش از 500 جشن در نقاط مختلف دنيا برگزار ميشود.
حجتالاسلام والمسلمين حبيبرضا ارزاني صبح امروز در مراسم افتتاحيه جشنهاي دهه کرامت، جشنواره مردمي کرامت و آيين خطبه خواني خادمان آستان بانوي کرامت که در شبستان امام خميني(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار شد، با اشاره به تشکيل شوراي بزرگداشت دهه کرامت با محوريت کانونهاي مساجد سراسر کشور اظهار کرد: اين شورا بيشتر تلاش خود را دنبال ميکند تا بتواند دهه کرامت متفاوتي را نسبت به سالهاي گذشته رقم بزند که در اين راستا تاکنون 6 کميته مختلف را تشکيل داده است.
وي اضافه کرد: کميته تشکلهاي مردمي به رياست آستان قدس رضوي، محتوايي و فرهنگي به رياست آستان مقدس حضرت معصومه(س)، هنري به رياست بنياد بينالمللي امام رضا(ع)، ارتباطات و فضاي مجازي به رياست ستاد عالي کانونهاي مساجد، دانشجويان و احکام و اديان و ملل به رياست مجمع جهاني اهل بيت(ع) تشکيل شده اند.
رئيس شوراي هماهنگي بزرگداشت دهه کرامت با اشاره به برگزاري بيش از 12 هزار جشن مردمي در مساجد سراسر کشور به مناسبت دهه کرامت مطرح کرد: هيأت انديشه ورز متشکل از انديشمندان حوزوي و دانشگاهي از سال گذشته تشکيل شد تا چشم انداز و ماموريت شوراي دهه کرامت را ترسيم کنند که رياست آن را آيت الله اعرافي برعهده دارد.
وي از فعاليتهاي مردمي دهه کرامت ياد کرد و افزود: بيش از دو هزار جشن در ايران و بيش از 500 جشن در نقاط مختلف دنيا با اهدافي از جمله بزرگداشت مقام دختر، معرفي حضرت معصومه(س) و ترويج آموزههاي رضوي برگزار ميشود.
ارزاني با بيان اينکه شعار دهه کرامت امسال «خدمت کريمانه و مهرباني به رسم اهل بيت(ع)» است، تصريح کرد: امسال براي کمک به مناطق سيلزده برنامههاي مختلفي را در دهه کرامت پيشبيني کردهايم.
بازار