تسنيم/ حجتالاسلام مهدي ستوده در گفتوگويي اظهار داشت: هماهنگيها و برنامهريزيهاي لازم در زمينه برگزاري نماز عيد قربان در اردبيل انجام شده است و اميدواريم شاهد حضور گسترده و باشکوه مردم در اين مراسم باشيم.
وي از برگزاري نماز عيد قربان در محوطه شهيدگاه اردبيل خبر داد و گفت: نماز عيد قربان برنامهريزي شده تا ساعت 6:30 روز دوشنبه به امامت آيتالله سيدحسن عاملي نماينده ولي فقيه در استان و امام جمعه اردبيل برگزار شود.
مديرکل تبليغات اسلامي استان اردبيل افزود: در اين زمينه هماهنگيهاي لازم انجام شده تا اين محوطه براي برپايي نماز عيد قربان محيا شده و شاهد حضور مردم متدين دارالارشاد اردبيل در اين آئين باشيم.
ستوده با اشاره به روز عرفه و فضايل آن، روز عرفه را روز برآورده شدن حاجات و نزول رحمت الهي دانست و تصريح کرد: از مهمترين ويژگيهاي اين روز بخشش گناهان بوده که مومنان از اين فرصت براي آمرزش گناهان و استغفار و توبه استفاده ميکنند.
بازار