ايرنا/ سه متخلف تخريب کننده محيط زيست در رضوانشهر که اقدام به برداشت غير مجاز مصالح رودخانه اي مي کردند، دستگير و با تشکيل پرونده به مرجع قضايي شهرستان معرفي شدند.
اکبر ميغي رئيس اداره حفاظت محيط زيست رضوانشهر عصر يکشنبه در اين باره گفت: طي گشت و پايش مستمر از مناطق مختلف شهرستان ، ماموران يگان حفاظت محيط زيست موفق به توقيف سه دستگاه خودرو کاميون خاور شدند که ضمن هماهنگي با مراجع قضايي پرونده تخلف جهت سير مراحل قانوني به دادگستري شهرستان ارسال شد.
ميغي ادامه داد: همزمان با فصل مهاجرت پرندگان با هماهنگي هاي به عمل آمده با نيروهاي نظامي و انتظامي شهرستان با هدف بهره مندي از ظرفيت هاي شهرستان در جهت جلوگيري از شکار و صيد و برخورد قانوني با تخلفات محيط زيستي ، گشت هاي مشترک شدت خواهد يافت تا عرصه بر متخلفين تنگ شود.
بازار