ايرنا/کارشناس ادارهکل هواشناسي آذربايجانغربي گفت: با توجه به رطوبت موجود در هواي استان، مهگرفتگي پديده غالبي است که طي امروز و فردا در استان حاکم خواهد بود.
ياسر اشتداد افزود: سامانهاي که از روز گذشته وارد استان شد، از امروز در بيشتر مناطق جنوبي و مرکزي آذربايجانغربي فعال خواهد بود و از فردا، شنبه از استان خارج ميشود.
وي اظهار داشت: طي ٢۴ ساعت گذشته سردشت با ۵.٢ ميليمتر بارندگي بيشترين ميزان بارندگي را به خود اختصاص داد و اروميه نيز در اين مدت ٢.۶ ميليمتر بارندگي داشت.
وي بيان کرد: همچنين طي اين مدت ارتفاع برف در پيرانشهر به پنج سانتيمتر رسيد و اين رقم در اروميه سه سانتيمتر بود.
کارشناس ادارهکل هواشناسي آذربايجانغربي گفت: تغييرات دمايي در استان وجود ندارد و طي ٢۴ ساعت گذشته نيز نقده و اشنويه با هفت درجه بالاي صفر گرمترين شهرستانهاي آذربايجانغربي بود.
اشتداد ادامه داد: همچنين تکاب نيز با هشت درجه زير صفر سردترين شهر استان بود و اروميه نيز در اين مدت دماي بين صفر تا پنج درجه بالاي صفر را داشت.
آذربايجانغربي در ۲۴ ساعت گذشته شاهد بارش برف و باران بود؛ اين استان سالانه شاهد بارش ۴۰۰ تا ۵۰۰ ميليمتر بارندگي به صورت برف و باران است.
بازار