نماد آخرین خبر

توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا

منبع
ايرنا
بروزرسانی
توصیه‌های تغذیه‌ای برای پیشگیری از کرونا
ايرنا/ رييس گروه بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان گفت: استفاده از موادغذايي مناسب و مغذي از جمله ميوه‌ها و سبزي‌ها موجب ارتقاي عملکرد سيستم ايمني بدن و کاهش پيشگيري از ابتلا به کرونا ويروس مي‌شود. آرزو کاوه ئي، رييس گروه بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان بيان کرد: کمبود دريافت موادغذايي و کمبود ويتامين هايي مثل A ,C,D و تضعيف سيستم ايمني بدن احتمال ابتلا به بيماري ها را افزايش مي دهد. وي اضافه کرد: بنابراين براي پيشگيري از ابتلا به بيماري و تقويت سيستم ايمني بدن مصرف روزانه سه واحد از گروه سبزي ها به جز سبزي هاي نشاسته اي و حداقل ۲ واحد ميوه توصيه مي شود. رييس گروه بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان اظهار داشت: مصرف روزانه سبزي، ميوه و مواد غذايي که داراي ويتامين C هستند موجب تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. کاوه ئي مصرف سبزيجاتي نظير انواع کلم، گل کلم، شلغم، فلفل سبز، فلفل دلمه اي، جعفري، پيازچه و شاهي و مصرف انواع ميوه ها همچون پرتقال، نارنگي، ليموشيرين، کيوي و گنجاندن مصرف جوانه ماش، گندم و شبدر در رژيم غذايي روزانه را توصيه کرد. وي ادامه داد: مصرف روزانه سبزيجاتي که داراي ويتامين A بوده از جمله سبزي هاي سبز تيره مثل اسفناج، برگ چغندر و برگ هاي سبز تيره، کاهو، هويج و کدوحلوايي سبب تقويت سيستم ايمني بدن مي شود. رييس گروه بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان گفت: زنان باردار، سالمندان و بيماراني که داروهاي کورتوني مصرف مي کنند بيشتر در معرض خطر ابتلا به بيماري هستند و لازم است هر روز سبزي يا سالاد همراه با آب ليموترش يا آب نارنج استفاده کنند. کاوه ئي افزود: اين طيف از بانوان از هويج و کدوحلوايي در غذاهاي روزانه استفاده کنند و همراه با غذا پياز خام به دليل داشتن ويتامين C مصرف کنند. وي تاکيد کرد: بانوان باردار بايد از مصرف غذاهاي پرچرب، سوسيس، کالباس و ساير فست فودها و از خوردن مواد غذايي نيم‌پز و غذاهاي که به‌خوبي پخته نشده پرهيز کرده و روزانه از منابع غذايي حاوي پروتئين مثل حبوبات و تخم مرغ استفاده کنند. رييس گروه بهبود تغذيه جامعه معاونت بهداشتي دانشگاه علوم پزشکي همدان با تاکيد بر اينکه طبخ و مصرف غذا در خانه توصيه مي شود بيان کرد: شهروندان از خوردن غذا و مايعات در مکان هاي غير بهداشتي و نامطمئن خودداري کنند. کاوه ئي اظهار داشت: اگر علائم سرماخوردگي داريد غذاهايي مثل سوپ، آش همراه با آب ليموي تازه و مايعات گرم استفاده کنيد و از ميوه هاي فصلي که حاوي آنتي اکسيدان هستند مثل انار، پرتقال توسرخ و گريپ فورت مصرف کنيد.
همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان همدان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد : آخرين خبر همدان در تلگرام : https://t.me/joinchat/AAAAAEH4hhdUB7Tpo7icCQ آخرين خبر همدان در اينستاگرام : https://www.instagram.com/hamedan_today آخرين خبر همدان در ايتا : http://eitaa.com/joinchat/156565504C352376155e