مهر/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي بوشهر با اشاره به بستري شدن ۱۱ بيمار حاد تنفسي در بيمارستان شهداي خليج فارس بوشهر، گفت: تاکنون هيچ مورد مثبت بيماري کرونا در استان بوشهر نداشتهايم.
سعيد کشميري، رئيس دانشگاه علوم پزشکي بوشهر اظهار کرد: بيمارستان شهداي خليج فارس را به عنوان بيمارستان معين قرار داديم تا چنانچه بيماري را ساير بيمارستانها بعد از معاينات اوليه با علائم کرونا تشخيص دادند، با تمهيداتي به بيمارستان خليج فارس منتقل شود.
وي اضافه کرد: هماکنون ۱۱ بيمار بستري در بخش بيماريهاي تنفسي حاد بيمارستان داريم و خوشبختانه همه بيماراني که تا نهم اسفند بررسي شدند منفي بوده است و به ترتيب آزمايشات در حال انجام است. آخرين آزمايشات منفي بوده است.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي بوشهر خاطرنشان کرد: به خاطر اين بيمارستان خليج فارس را معين قرار داديم، چراکه بالاترين آمادگي را براي درمان بيماري داشته باشيم.
وي افزود: مردم بايد همکاري لازم را داشته باشند. بيماريهاي کودکان و زنان و زايمان به بيمارستان قائم، بيماران داخلي به ديگر بيمارستانها، تصادفات و حوادث به بيمارستان تأمين اجتماعي منتقل ميشود و هماهنگي با اورژانس انجام شده است.
کشميري ادامه داد: مردم هم فعلاً براي ديگر بيماريهاي معمولي به بيمارستان شهداي خليج فارس مراجعه نکنند چون اين بيمارستان را معين بيماري کرونا قرار داديم تا زنجيره اين بيماري در استان شکل نگيرد و مراقب باشيم که غافل گير نباشيم.
وي گفت: در صورتي که فعاليت اکيپهاي مقابله با کرونا در کشور قطعي شود، اين تيمها در استان نيز تشکيل خواهد شد. مردم نگران انقال ويروس از طريق اين اکيپها نباشند.
بازار