مهر/ رئيس سازمان جهادکشاورزي هرمزگان از پيش بيني جهش توليد در گوشت قرمز و مرغ اين استان و تدوين برنامه عملياتي در اين بخش خبر داد.
علي باقرزاده همائي، رئيس سازمان جهادکشاورزي هرمزگان با اشاره به تعيين برنامه عملياتي جهش توليد در سال جاري در بخش توليد پروتئين حيواني در استان هرمزگان اظهار کرد: در راستاي منويات مقام معظم رهبري و تحقق شعار جهش توليد، افزايش توليد گوشت سفيد و گوشت قرمز به عنوان يکي از برنامههاي عملياتي جهش توليد اين سازمان قرار گرفته است.
وي در خصوص توليد گوشت سفيد در استان افزود: افزايش توليد گوشت سفيد در تقويم عملياتي جهش توليد بخش کشاورزي استان قرار گرفته است به طوري که در حال حاضر هرمزگان با توليد ۳۷ هزار تن گوشت سفيد قرار است ۴ درصد افزايش را نسبت به سال گذشته داشته باشد.
رئيس سازمان جهاد کشاورزي هرمزگان ادامه داد: در حال حاضر ۱۰۰و احد بخش خصوصي با اعتباري بالغ بر ۵۳۰ ميليارد ريال در بخش توليد گوشت سفيد استان فعاليت دارند.
باقرزاده همچنين در خصوص افزايش توليد گوشت قرمز در تقويم عملياتي جهش توليد بخش کشاورزي استان ابراز داشت: توليد ۱۰ هزار و ۵۰۰ تن گوشت قرمز وضعيت موجود اين بخش در استان ميباشد که بنا است در برنامه عملياتي جهش توليد پيش رو بخش کشاورزي هرمزگان ۵ درصد افزايش را نسبت به سال گذشته داشته باشد.
به گفته وي، در حال حاضر ۱۵۰ واحد بخش خصوصي با اعتباري بالغ بر ۸۴۰ ميليارد ريال در بخش توليد گوشت قرمز استان فعاليت دارند.
بازار