ايرنا/ مدير آموزش و پرورش گناوه گفت: در يک حرکت نوع دوستانه هزينه جشن روز معلم امسال به خريد کتاب درسي براي دانشآموزان بيبضاعت اختصاص يافت.
اسکندر احمدي، مدير آموزش و پرورش اظهار کرد: باتوجه به شرايط اقتصادي قشر آسيب پذير و تبعات اقتصادي ناشي از ويروس کرونا، اين مديريت تصميم گرفت که هزينه جشن روز معلم را براي خريد کتاب درسي ۷۰۰ دانشآموز بيبضاعت اختصاص دهد.
وي افزود: آموزش و پرورش شهرستان گناوه همواره ياري رسان دانشآموزان و افراد بيبضاعت بوده و تامين هزينه خريد کتاب درسي را به اين قشر يکي از افتخارات و دستاوردهاي خود در اين چند سال ميداند.
احمدي گفت: در ماه مبارک رمضان ماه مهماني خدا کمک و ياري رساني به افراد بيبضاعت از سنت حسنه دين مبين اسلام است که موجب حس خوشايند و آرامش روح و جسم انسان ميشود.
مدير آموزش وپرورش گناوه بيان کرد: تامين نوشتافزار ۷۰۰ دانش آموز بي بضاعت شهرستان با کمک و مساعدت خيران تهيه شده که به همه آنها اهدا خواهد شد.
بازار