فارس/ مديرکل فرودگاه هاي خراسان رضوي گفت: پس از گذشت سه ماه از شيوع ويروس کرونا، اولين پرواز از کشور افغانستان به مقصد مشهد مقدس با استقبال جمعي از فعالان اجتماعي و اقتصادي شرق کشور انجام شد.
محمود اماني بني، مديرکل فرودگاه هاي خراسان رضوي اظهار کرد: پيش از اين پرواز نيز يک پرواز شامل کمکهاي بهداشتي مردمي هموطنانمان براي مقابله با شيوع کرونا به کشور افغانستان ارسال شد.
گفتني است، طي ماههاي اخير مراودات اقتصادي، گردشگري، زيارتي بين ايران و افغانستان تحت تأثير شيوع بيماري کرونا قرار گرفته است و اميد آن ميرود که اين مناسبات به زودي به حالت عادي خود بازگردد.
با توجه به پيوند تاريخي ملت ايران و افغانستان و تلاش دشمنان اتحاد دو کشور، انتظار ميرود اين اقدام تأثيرات خوبي بر تداوم مناسبات تجاري و گردشگري و مذهبي دو کشور داشته باشد.
هم اکنون بيش از 3 ميليون مهاجر افغانستاني ساکن در ايران هستند و در طي دهههاي گذشته ايران کمکهاي زيادي به مهاجران افغانستاني داشته و روابط بسيار خوبي در اين زمينه ميان دو کشور حاکم است.
بازار