باشگاه خبرنگاران/ معاون کل وزارت بهداشت گفت: آمار کشوري ابتلا به کرونا کاهشي، اما آمار در سيستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان افزايشي است.
ايرج حريرچي، معاون کل وزارت بهداشت اظهار کرد: در حالي که روند موارد ابتلا به کرونا در ساير نقاط کشور رو به کاهش است در سيستان و بلوچستان، هرمزگان و جنوب کرمان شاهد افزايش آمار روزانه ابتلا هستيم و به نظر ميرسد اين مناطق بعد از رسيدن ساير نقاط کشور به اوج همه گيري در حال ورود به اين مرحله هستند.
وي افزود: علاوه بر کاهش کلّي موارد ابتلا در کشور، درصد موارد بستري و مرگ نيز ۷۰ تا ۸۰ درصد کاهش داشته است و در سيستان و بلوچستان نيز قسمت اعظم موارد ابتلا را موارد سرپايي تشکيل ميدهد.
معاون کل وزارت بهداشت ادامه داد: روند افزايش موارد در اين استان از نيمه دوم ارديبهشت به بعد شروع شد، ولي در چند هفته اخير ميزان ابتلا به شکل نگران گنندهاي افزايش يافته است.
حريرچي گفت: محدوديتهايي که در روزهاي نخست به خوبي در استان اجرا ميشد به طور کلّي کاهش يافته و به نظر ميرسد که از ارديبهشت به بعد تاب آوري عمومي براي تحمل محدوديتهاي اقتصادي و اجتماعي توسط مردم استان کمتر شده و به نوعي شاهد عادي سازي بوديم.
معاون کل وزارت بهداشت بيان کرد: با وجود روند فزاينده ابتلا در سيستان و بلوچستان، هنوز هم نسبت ابتلا به جمعيت در اين استان از متوسط کشوري پايينتر است.
بازار