فارس/ رييس دانشگاه علوم پزشکي، خدمات بهداشتي و درماني آذربايجانغربي گفت: تعداد افراد مبتلا به ويروس کرونا در آذربايجانغربي به ۵ هزار و 278 نفر افزايش پيدا کرد.
جواد آقازاده، رييس دانشگاه علوم پزشکي، خدمات بهداشتي و درماني آذربايجانغربي با اشاره به آخرين آمار مبتلايان به ويروس کرونا در استان، اظهار کرد: طي 24 ساعت گذشته در استان از 539 مورد تست کرونا گرفته شده است که از اين تعداد 184 بيمار جديد مبتلا به ويروس کرونا شناسايي شد که مجموع مبتلايان به ويروس کرونا در آذربايجانغربي به 5 هزار و نفر رسيد که از اين تعداد سه هزار و 416 نفر بهبود يافتهاند.
وي افزود: از 184 مورد جديد شناسايي شده تعداد 169 نفر از بيماران سرپايي و 15 نفر بستري شده در مراکز درماني استان هستند.
رييس دانشگاه علوم پزشکي، خدمات بهداشتي و درماني آذربايجانغربي تصريح کرد: طي 24 ساعت گذشته تعداد 15 نفر از بيماران بستري در بيمارستان و 68 نفر از بيماران سرپايي بهبود يافته اند که در مجموع تعداد بهبوديافتگان در استان به سه هزار و 416 نفر افزايش يافته است.
بازار