آخرين خبر/ سخنگوي وزارت بهداشت گفت: از ديروز تا امروز ۱۸ تير ۱۳۹۹ و بر اساس معيارهاي قطعي تشخيصي، دو هزار و ۶۹۱ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي شد که يک هزار و ۶۲۵ مورد بستري شدند و مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به ۲۴۸ هزار و ۳۷۹ نفر رسيد.
دکتر سيماسادات لاري، سخنگوي وزارت بهداشت بيان کرد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۵۳ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۱۲ هزار و ۸۴ نفر رسيد.
وي افزود: خوشبختانه تا کنون ۲۰۹ هزار و ۴۶۳ نفر از بيماران، بهبود يافته و يا از بيمارستانها ترخيص شدهاند. همچنين ۳۳۰۹ نفر از بيماران مبتلا به کوويد۱۹ در وضعيت شديد اين بيماري تحت مراقبت قرار دارند.
لاري ادامه داد: تا کنون يک ميليون و ۸۷۲ هزار و ۳۹۱ آزمايش تشخيص کوويد۱۹ در کشور انجام شده است.
سخنگوي وزارت بهداشت بيان کرد: استانهاي خوزستان، هرمزگان، بوشهر، کرمانشاه، کردستان، ايلام، آذربايجان هاي غربي و شرقي و خراسان رضوي در وضعيت قرمز قرار دارند.
وي افزود: استانهاي تهران، اصفهان، مازندران، گلستان، البرز، کرمان، يزد، سيستان و بلوچستان، همدان و اردبيل در وضعيت هشدار قرار دارند.
لاري تاکيد کرد: مردم جدا از سفرهاي غيرضروري و به ويژه سفر به استانهاي خراسان رضوي و مازندران خودداري کنند.
بازار