صدا و سيما/ فرماندار شهرستان بهارستان استان گلستان گفت: بنا براظهارات مالک، سارقان مسلح درگلستان دو و نيم کيلو طلا به سرقت بردند.
مجتبي خانجاني، فرماندار شهرستان بهارستان استان گلستان درخصوص جزئيات سرقت مسلحانه شهر گلستان در بهارستان افزود: اين حادثه حوالي ساعت ۱۳ ديروز انجام شد که چهار سارق با يک دستگاه سواري پژو ۴۰۵ که صورت خود را پوشانده بودند رخ داد.
وي گفت :سارقان پس از خروج از طلافروشي با اسلحهاي که به گفته ناظران کلاشينکف بوده است ۹ تير به طرف مردمي که با سنگ به مقابله آنان رفته بودند، شليک کرده و متواري شدند که در اين تيراندازي خوشبختانه هيچکدام منجر به مصدوميت يا تلفات نشده است.
خانجاني افزود: براي دستگيري اين افراد يکي از خبرهترين افسران آگاهي غرب استان تهران پرونده اين سرقت را بلافاصله به دست گرفته است.
بازار