ايرنا/ هواشناسي استان تهران اعلام کرد: از امروز تا دوشنبه افزاش ابر، تندباد موقت، گاهي رگبار پراکنده باران با احتمال رعد و برق در ساعات بعدازظهر تا شب به ويژه در ارتفاعات استان پيشبيني ميشود.
بر اساس بررسي دادهها و نقشههاي پيش يابي روز يکشنبه هواشناسي تهران، طي پنج روز آينده وضعيت جوي اين استان صاف تا قسمتي ابري گاهي همراه با وزش باد خواهيم داشت.
همچنين امروز و فردا در پاره اي نقاط گاهي وزش باد نسبتا شديد در غرب و جنوب استان با احتمال خيزش موقت گرد و خاک انتظار مي رود.
بيشينه و کمينه دماي هواي پايتخت در روزهاي يکشنبه(۳۳ و ۲۴)، دوشنبه(۳۵ و ۲۵)، سه شنبه(۳۶ و ۲۵) و چهارشنبه(۳۶ و ۲۴) درجه سانتيگراد پيش بيني مي شود.
ورامين با ۲۸ درجه و امين آباد فيروزکوه با ۱۰ درجه سانتيگراد به ترتيب گرمترين و خنک ترين نقاط استان طي ۲۴ ساعت گذشته بودند.
بازار