دستگیری سارقان خانه باغ و اماکن خصوصی در هریس

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامي هريس از دستگيري سارقان اماکن خصوصي و خانه باغها با بيش از ۱۰ فقره سرقت خبر داد.
توکلي، فرمانده انتظامي هريس بيان کرد: به دنبال وقوع چند فقره سرقت اماکن خصوصي در شهر هريس و شهرها و روستاهاي تابعه، بررسي موضوع با هدف کشف سرقتها بهصورت ويژه در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت.
وي افزود: کارآگاهان پليس آگاهي با بررسيهاي فني و پليسي و اقدامات شبانه روزي و پس از طي تشريفات قانوني دو نفر متهم را در اين رابطه شناسايي و دستگير کردند.
فرمانده انتظامي هريس با اشاره به اعتراف سارقان، گفت: سارقان حرفهاي در بازجوييهاي پليسي به ارتکاب بيش از ۱۰ فقره سرقت از اماکن به ويژه خانه باغها اعتراف و پس از تشکيل پرونده به دستگاه قضايي تحويل داده شدند.
توکلي افزود: شهروندان گرامي توصيهها و هشدارهاي پليسي را جدي بگيرند و در صورت مشاهده هر گونه افراد مشکوک بلافاصله با فوريتهاي پليسي ۱۱۰ تماس حاصل کنند.