وقوع درگیری مسلحانه در ایرانشهر؛ 2 قاچاقچی بههلاکت رسیدند

باشگاه خبرنگاران/ جانشين فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان گفت: نيروي انتظامي ايرانشهر با پشتيباني اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان ضمن به هلاکت رساندن دو قاچاقچي حرفهاي ۷۶۶ کيلوگرم ترياک را در اين شهرستان کشف کردند.
سردار احمد طاهري، جانشين فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان اظهار کرد: تيمهاي عمليات ويژه پليس مبارزه با موادمخدر سيستان و بلوچستان با پشتيباني اطلاعاتي پليس مبارزه با مواد مخدر استان سمنان به سرنخهايي مبني بر ورود محموله سنگين موادمخدر از مرزهاي جنوب شرق کشور به حوزه استحفاظي شهرستان ايرانشهر دست يافتند.
وي افزود: تيمهاي عمليات ويژه پليس مبارزه با مواد مخدر سيستان و بلوچستان پس از چند شبانه روز تلاش گسترده ميداني در مناطق سخت گذر ايرانشهر سرانجام صبح امروز اعضاي اين باند بزرگ قاچاق را که با يک دستگاه پژو ۴۰۵ در حال جابه جايي محموله سنگين موادمخدر بودند شناسايي و به صورت نامحسوس تحت نظر قرار دادند.
جانشين فرمانده انتظامي سيستان و بلوچستان تصريح کرد: پس از طي مسافتي در يکي از مسيرهاي منتهي به ايرانشهر، اعضاي اين باند مسلحانه قاچاق مواد مخدر در حلقه محاصره تکاوران پليس گرفتار و درگيري مسلحانه آغاز شد.
وي ادامه داد: در نتيجه اين درگيري که يک ساعت ادامه داشت بر اثر آتش پرحجم تکاوران پليس هر ۲ قاچاقچي مسلح به هلاکت رسيدند.
سردار طاهري خاطرنشان کرد: پليس مبارزه با موادمخدر در پاکسازي منطقه و در بازرسي از خودروي توقيفي از قاچاقچيان، ۷۶۶ کيلو و ۴۰۰ گرم ترياک را به همراه دو قبضه سلاح کلاش، يک قبضه کلت کمري و مقاديري مهمات جنگي کشف کردند.
وي خاطرنشان کرد: ماموران انتظامي سيستان و بلوچستان با هوشياري کامل در گلوگاهها و وروديهاي قاچاق مواد مخدر حضور فعال دارند و در راه مبارزه با اين بلاي خانمان سوز جامعه از هيچ تلاشي فروگذار نخواهند بود.