نماد آخرین خبر

34 کیلومتر از پروژه زنجان-بیجار به بهره‌برداری می‌رسد

منبع
فارس
بروزرسانی
34 کیلومتر از پروژه زنجان-بیجار به بهره‌برداری می‌رسد

فارس/ مديرکل راه و شهرسازي استان زنجان به برنامه‌ريزي انجام شده براي بهره‌برداري از بخشي از پروژه باند دوم محور زنجان - بيجار در سال‌جاري اشاره کرد و گفت: حدفاصل مرکز استان و شهر زرين‌آباد، به طول 34 کيلومتر به بهره‌برداري مي‌رسد.

مسعود بيات‌منش، مديرکل راه و شهرسازي استان زنجان اظهار کرد: پروژه‌هاي راه‌سازي به منظور افزايش رفاه حال مردم زنجان انجام مي‌شود.
مديرکل راه و شهرسازي استان زنجان با اشاره به دو پروژه راه‌سازي در استان بيان کرد: يکي از اين پروژه‌ها، باند دوم احداث باند دوم محور زنجان به بيجار است.
وي از بهره‌برداري از بخشي از باند دوم احداث باند دوم محور زنجان به بيجار در سال‌جاري خبر داد و گفت: حدفاصل مرکز استان و شهر زرين‌آباد، مرکز شهرستان ايجرود به طول 34 کيلومتر در اين بازه زماني به بهره‌برداري مي‌رسد.
بيات‌منش پروژه‌ مذکور را پروژه منتخب سفر رئيس جمهور به استان زنجان در سال 1393 خواند و افزود: اين پروژه در حال حاضر پيشرفت فيزيکي 87 درصدي داشته است.
مديرکل راه و شهرسازي استان زنجان به پروژه‌ قطعات يک و 2 باند دوم کبودرآهنگ-قيدار-سلطانيه در طرح احداث باند دوم کبودرآهنگ-قيدار-سلطانيه اشاره کرد و افزود: اين پروژه از سال 1389 پيمان‌سپاري شده و هم‌اکنون در دست اجرا است.
وي با بيان اينکه اين پروژه قسمتي از کريدور ارتباطي جنوب به شمال غرب کشور است، افزود: افتتاح اين پروژه مسير ارتباطي استان‌هاي جنوبي و مرکزي کشور به استان‌هاي شمال‌غرب را کاهش مي‌دهد.
بيات منش با اشاره به اينکه عمليات اجرايي 12 کيلومتر از پروژه قطعه 2 باند دوم قيدار - سلطانيه (حد فاصل وهمچنين با توجه به اينکه آسفالت لايه دوم 18 کيلومتر از پروژه (کمربندي شهر قيدار و تقاطع‌هاي مربوطه ) به پايان رسيده است، تصريح کرد: اين پروژه با نصب علائم و گاردريل در هفته دولت به بهره‌برداري مي‌رسد.


همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان زنجان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر زنجان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEKRJMt23Y-gW3YJTQ
آخرين خبر زنجان در اينستاگرام :
https://instagram.com/zanjan_today