هوای همدان تا اواسط هفته خنک میشود
ايسنا/ کارشناس مرکز پيش بيني هواشناسي استان همدان از خنک شدن هواي استان تا اواسط هفته و وزش باد شديد براي امروز و فردا خبر داد.
روحالله زاهدي، کارشناس مرکز پيش بيني هواشناسي استان همدان با بيان اينکه در هفته جاري وضعيت کلي آسمان استان صاف و آفتابي خواهد بود، اظهار کرد: از امروز تا اواسط هفته هوا قدري خنک تر مي شود و از اواسط هفته به بعد مجدداً افزايش دما خواهيم داشت.
زاهدي ادامه داد: براي امروز و به ويژه فردا انتظار وزش باد شديد در اغلب نقاط استان، در ساعات بعدازظهر تا اوايل شب را داريم که اين وزش باد شديد همراه با گرد و خاک نيست.
وي در رابطه با تغييرات دماي همدان طي ۲۴ ساعت گذشته توضيح داد: تغييرات دما در همدان بين ۱۱ تا ۳۵ درجه سلسيوس بوده است.
کارشناس مرکز پيش بيني هواشناسي استان همدان در پايان مطرح کرد: طي ۲۴ ساعت گذشته نهاوند و فامنين با ۳۷ درجه سلسيوس گرم ترين و بهار با ۹ درجه سلسيوس خنک ترين ايستگاه هاي استان بوده اند.