نماد آخرین خبر

سرریز فاضلاب خونگیری در پایگاه انتقال خون آبادان را مختل کرد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
سرریز فاضلاب خونگیری در پایگاه انتقال خون آبادان را مختل کرد

ايرنا/ رئيس پايگاه انتقال خون آبادان گفت: سرريز فاضلاب در اين پايگاه، مانع ورود اهدا کنندگان خون به ساختمان شد و روند خونگيري را مختل کرد.

سحر مقبلي، رئيس پايگاه انتقال خون آبادان در اين زمينه توضيح داد: پايگاه انتقال خون به عنوان يکي از سازمان‌هاي بهداشتي نياز به محيطي کاملا بهداشتي دارد تا اهدا کنندگان خون در فضايي آرام و بهداشتي اقدام به خون دهي کنند.
وي افزود: متاسفانه در چند روز اخير شاهد سرريز فاضلاب در ورودي پايگاه انتقال خون اين شهر هستيم که تردد و ورود به اين پايگاه را براي کارمندان و اهدا کنندگان خون سخت کرده است.
رئيس پايگاه انتقال خون آبادان گفت: بارها اين موضوع را به اداره فاضلاب آب آبادان گوشزد کرديم ولي در چند مرحله و به صورت سطحي اقدام به جمع آوري فاضلاب کردند در صورتي که بايد اين اقدام به صورت اصولي انجام شود.
مقبلي افزود: امروز شاهد ورود فاضلاب به محوطه پايگاه انتقال خون بوديم و اين پايگاه اکنون مملو از بوي تعفن است و اين وضعيت تاثير منفي بر استقبال شهروندان و اقدام آنها براي اهداي خون مي گذارد.
رئيس شبکه آبفا آبادان در اين خصوص گفت: اين منطقه مشکل دفع آب‌هاي سطحي دارد که براي برطرف کردن آن نياز به همکاري شهرداري است.
مصطفي مهرانفر افزود: در چندين مرحله اقدام به رفع مشکل سرريز شدن فاضلاب در بلوار ولايت اين شهر کرديم ولي تا زماني که خط دفع آب‌هاي سطحي ترميم و بازسازي نشود اين مشکل همچنان ادامه دارد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today