نماد آخرین خبر

ممنوعیت سفر به کهگیلویه و بویراحمد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
ممنوعیت سفر به کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه خبرنگاران/ استاندار استان کهگيلويه و بويراحمد گفت: براي کمک به مديريت کنترل بيماري کرونا به کهگيلويه و بويراحمد سفر نکنيد.

کلانتري استاندار استان کهگيلويه و بويراحمد از هموطنان و نيز هم استاني هاي ساکن در ساير نقاط کشور خواست از سفر به کهگيلويه و بويراحمد در ايام عزاداري و تعطيلات پيش رو خودداري و به مديريت کنترل کرونا در استان کمک کنند.

وي افزود: با توجه به اينکه استان از نظر شيوع اين ويروس در وضعيت هشدار و بسيار شکننده قرار دارد، افزود: طي يک ماه گذشته در نتيجه افزايش سفرها و رعايت نکردن مردم برخي شهرهاي استان در وضعيت قرمز قرار گرفت و آمار مبتلايان و بستري ها افزايش يافت.

کلانتري با بيان اينکه اين روزها مردم استان با رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي مجالس امام حسين(ع) را با عزت و شعور حسيني برگزار مي‌کنند، بيان کرد: مردم در آيين هاي محرم امسال توجه جدي دارند که زنجيره انتقال بيماري کرونا گسترش پيدا نکند.

استاندار کهگيلويه و بويراحمد با اشاره به اينکه هموطنان به وِيژه در استان‌هاي همجوار معمولاً در فصل گرما يا تعطيلات، ياسوج را به عنوان مقصد سفر خود انتخاب مي کنند، افزود: به خاطر حرمت ماه محرم و جلوگيري از گسترش زنجيره انتقال کرونا و سلامتي مردم استان در تعطيلات روزهاي آينده از سفر و تردد به مراکز تفريحي و ديدني خودداري کنند.

وي گفت: تلاش مي‌کنيم با کمک مردم و هيات‌هاي مذهبي و همه ارگان‌ها و نهادها بتوانيم اين وضعيت را مديريت کنيم تا همه استان وارد وضعيت قرمز نشود چون کادر درماني ما بيش از شش ماه شبانه ‌روز تلاش مي‌کنند و اگر مراعات نشود با تلفات و خسارات سنگيني مواجه خواهيم شد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان کهگيلويه و بويراحمد را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر کهگيلويه و بويراحمد در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEHe2Udy6NymWhYoJA
آخرين خبر کهگيلويه و بويراحمد در اينستاگرام :
https://instagram.com/yasuj.today