نیمی از بوشهریها سهام عدالت دارند
باشگاه خبرنگاران/ مديرکل امور اقتصاد و دارايي استان بوشهر گفت: ۶۱۰ هزار و ۷۲۵ خانواده اين استان سهام عدالت دارند که معادل نيمي از جمعيت اين استان است.
رسول زارعي، مديرکل امور اقتصاد و دارايي استان بوشهر بيان کرد: بيش از ۴۹ ميليون سهام عدالت توزيع شده در کشور، ۶۱۰ هزار و ۷۲۵ سهم عايد خانوادههاي اين استان شده است.
وي افزود: در طرح واگذاري اين سهام، ۲۳۶ هزار نفر معادل ۳۹ درصد از هم استانيها روش مستقيم را انتخاب کردند که ميتوانند مديريت سهام عدالت خود و پيامدهاي ناشي از فروش يا نگهداري آن را به عهده بگيرند و ۶۱ درصد نيز با انتخاب روش غير مستقيم مديريت سهام خود را به عهده شرکت سرمايهگذاري استان بوشهر سپردهاند.
مديرکل امور اقتصاد و دارايي استان بوشهر ادامه داد: ارزش سهام دارندگان سهام عدالت استان نزد شرکت سرمايهگذاري سهام عدالت، چهار هزار و ۸۰۰ ميليارد تومان است و اکنون اقدامات قانوني براي افزايش سرمايه و ثبت آن در اداره ثبت شرکتهاي بوشهر و ورود به بازار بورس در دست اجرا است.
زراعي عنوان کرد: متقاضيان بوشهري براي عضويت در هيات مديره اين شرکت افزون بر انتخاب روش غير مستقيم مديريت سهام عدالت بايد در سامانه سجام ثبت نام کرده باشند، احراز هويت شده و کد بورسي دريافت کرده باشند.
وي گفت: صاحبان سهام عدالت از اين پس ميتوانند در همه بانکها سهام خود را به عنوان وثيقه بگذارند و به ميزان ۵۰ درصد از ارزش اين سهام تسهيلات ۱۸ درصدي به صورت کارت اعتباري خريد دريافت کنند.