نماد آخرین خبر

تخلفات انتخاباتی در سمیرم و لنجان پیگیری می‌شود

منبع
ايرنا
بروزرسانی
تخلفات انتخاباتی در سمیرم و لنجان پیگیری می‌شود

ايرنا/ رييس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: مواردي از تخلفات تبليغاتي در دو حوزه انتخابيه سميرم و لنجان مشاهده شده که توسط دستگاه‌هاي نظارتي و بازرسي انتخابات و ستاد پيشگيري از تخلفات انتخاباتي جمع‌آوري و مورد پيگيري قرار مي‌گيرد.

حيدر قاسمي، رييس ستاد انتخابات استان اصفهان اظهار کرد: کانديداهاي دو حوزه انتخابيه سميرم و لنجان تا ساعت هشت صبح امروز فرصت داشتند تا بر بستر فضاي مجازي و صدا و سيما تبليغات خود را انجام دهند.
وي با بيان اينکه در اين مرحله از انتخابات تبليغات محيطي ممنوع بود، ادامه داد: از امروز هرگونه تبليغات در فضاي مجازي و صدا و سيما توسط نامزدها ممنوع است.
رييس ستاد انتخابات استان اصفهان گفت: آنچه مورد نياز برگزاري دومين مرحله انتخابات در حوزه‌هاي انتخابيه لنجان و سميرم بوده را انجام داديم.
وي با بيان اينکه براي تامين اقلام مورد نياز برگزاري انتخابات و اجراي خوب آن هماهنگي صورت گرفته است، تصريح کرد: هم در ستاد انتخابات و هم در شهرستان‌هاي اقدامات و پيش بيني‌هاي مورد نياز را انجام دادند.
قاسمي ادامه داد: با توجه به اينکه انتخابات در اين مرحله با رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي برگزار مي‌شود، برگزاري انتخابات را با اين شرايط پيش بيني کرديم.
وي اضافه کرد: به مردم دو حوزه انتخابيه لنجان و سميرم اطمينان مي‌دهيم که تمامي دست اندرکاران حاضر در شعب اخذ راي غربالگري شدند و اقلام بهداشتي موردنياز را در اختيار آن‌ها قرار داديم.
رييس ستاد انتخابات استان اصفهان به راي دهندگان در اين دو حوزه انتخابيه، تاکيد کرد: از ماسک و خودکار شخصي در شعب اخذ راي استفاده کنند.
وي اظهار کرد: براي اينکه دقت لازم در رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي داشته باشيم در هر شعبه يک ناظر بهداشتي پيش بيني شده است
قاسمي خاطرنشان کرد: تمهيدات حفاظت و امنيت شعب توسط کميته‌هاي مربوطه با دستگاه‌هاي مربوطه هماهنگ شده و مشکلي در اين راستا وجود ندارد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان اصفهان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر اصفهان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAVvljM8cx5YSbB1w
آخرين خبر اصفهان در اينستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today