سینماداران خراسان رضوی تمایلی به بازگشایی سینما ندارند

ايرنا/ معاون امور هنري و سينمايي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي گفت: بسياري از سينماداران اين استان به اين دليل که بازکردن سالنها کمکي به فروش بليت نخواهد کرد، تمايلي به بازگشايي سينما ندارند زيرا نميتوانند هزينههاي آن را تامين کنند.
محمدرضا محمدي معاون امور هنري و سينمايي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي اظهار کرد: شيوع کرونا وضعيت ناگواري را براي سينماداران اين استان بوجود آورده و حتي صدور مجدد مجوز بازگشايي از ستاد استاني مقابله با کرونا کمکي به آنان نکرده است.
وي ادامه داد: شيوع کرونا از اسفندماه پارسال و تعطيلي سالنهاي سينما خسارت سنگيني به صاحبان آنها وارد کرد و بسياري از سينماداران در اين مدت مجبور به تعديل نيروي انساني خود شدند.
معاون اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي گفت: هرچند به مناسبت روز ملي سينما، فروش بليت براي تماشاي فيلم به صورت نيم بها اعلام شده است اما در اين استان فقط سينماهاي هويزه و آفريقا در مشهد که بعد از صدور مجوز بازگشايي سالنهاي سينما از سوي ستاد استاني مقابله با کرونا بازگشايي داشتند اقدام به فروش بليت نمودهاند.
محمدي افزود: پيگيريهاي بسيار براي جبران خسارت سينماداران انجام شده و اميد است با کمک سازمان سينمايي بتوان سالنهاي سينما را با رعايت پروتکلهاي بهداشتي به رونق گذشته بازگرداند.
وي به ظرفيت خراسان رضوي در توليد فيلمهاي سينمايي اشاره و بيان کرد: بسياري از فيلمسازان برجسته استان در چند سال گذشته به دلايل شخصي يا موارد ديگر مهاجرت کردهاند و در شهري که استقرار يافتهاند، فيلمهاي بلند و کوتاه سينمايي فاخري توليد نمودهاند.
معاون امور هنري و سينمايي اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامي خراسان رضوي ادامه داد: با اين حال انجمن سينماي جوان خراسان رضوي طي چند سال گذشته روند اميدبخشي را در تربيت فيلمسازان جديد طي کرده و توليدات سينمايي اين انجمن جوايز بسيار از جشنوارههاي داخلي و خارجي به دست آورده است.
محمدي گفت: چندي پيش نيز انجمن سينماي جوان استان فراخواني مبني بر حمايت از توليد فيلمهاي کوتاه منتشر کرده و متقاضيان را در نوبت توليد فيلم قرار داده است.