نماد آخرین خبر

نجات پیرمرد گرفتار در بیابان‌های ساوه

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
نجات پیرمرد گرفتار در بیابان‌های ساوه

باشگاه خبرنگاران/ پيرمردي که در بيابان‌هاي ساوه گرفتارشده بود با کمک مرکز حوادث و فوريت‌هاي پزشکي نجات يافت.

پيرمردي که در بيابان‌هاي اطراف آزادراه ساوه-همدان گرفتارشده بود با کمک مرکز حوادث و فوريت‌هاي پزشکي ساوه نجات يافت و به آغوش خانواده بازگشت.
بهرام صيدي، سرپرست مرکز حوادث و فوريت‌هاي پزشکي ساوه گفت: پيرمرد گرفتار در بيابان بعد از ۴۸ ساعت از گم شدن در تاريخ ۲۰ شهريورماه در دشت‌هاي اطراف آزادراه ساوه-همدان مشاهده مي‌شود.
صيدي افزود: تيم عملياتي اورژانس ۱۱۵ غرق آباد آقايان مقدسي و اميني نيا با هدايت کارشناس ديسپچ به محل مورد نظر اعزام مي‌شوند.
او اضافه کرد: پيرمرد گرفتار در بيابان بعد از ۴۸ ساعت از گم شدن و پس از اينکه يک شب را در بيابان‌هاي اطراف آزادراه سپري کرده بود در تاريخ ۲۰ شهريورماه در دشت‌هاي اطراف آزادراه ساوه-همدان مشاهده شد.
سرپرست مرکز حوادث و فوريت‌هاي پزشکي ساوه بيان کرد: تيم عملياتي اورژانس با امدادرساني پرسنل زحمت کش اورژانس غرق آباد بعد از طي سه کيلومتر در مناطق صعب العبور اين پيرمرد را دچار بيماري آلزايمر است را با حالي مساعد به آغوش خانواده باز گرداندند.

 
 

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان مرکزي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر استان مرکزي در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEIBAERz9lL-KoaHAg
آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today