تشکیل ستاد مبارزه با احتکار کالا در کهگیلویه و بویراحمد

باشگاه خبرنگاران/ رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگيلويه و بويراحمد از تشکيل ستاد مبارزه با احتکار و اختفاي کالا با همکاري دستگاه هاي نظارتي در استان خبر داد.
داريوش ديوديده، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگيلويه و بويراحمد گفت: با توجه به شرايط حساس بازار، جلوگيري از سودجويي احتمالي ستاد مبارزه با احتکار و اختفاي کالا با همکاري دستگاههاي نظارتي مرتبط در استان تشکيل شده است.
وي افزود: تاکنون تعداد يک هزار و ۲۵۰ انبار و مکان ذخيرهسازي کالاهاي پر مصرف و مورد نياز شناسايي شده و بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت به صورت مستمر از اين مکانها بازديد ميکنند.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت کهگيلويه و بويراحمد بيان کرد: از متصديان انبارهاي نگهداري کالاها خواسته شده در هفته يکبار موجودي انبارهاي خود را تحويل کارشناس مربوطه در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان دهند.
ديوديده اظهار کرد: ۱۳ اکيپ بازرسي براي بازديد بخشهاي مختلف بازار در استان شکيل شده و روزانه با همکاري تعزيرات حکومتي به منظور کنترل بازار و نظارت بر کالاهاي پر مصرف گشت مشترک برگزار ميکنند.
وي افزود: احتکار و اختفا مهمترين عوامل بر هم زننده بازار است که با توجه به شرايط و نوسانات بازار اقلام پر مصرف در انبارها و مراکز ذخيره کالا در استان به اندازه کافي وجود دارد.
رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان عنوان کرد: در صورت مشاهده تخلف، با واحدهاي متخلف برخورد قاطع و قانوني ميشود.
ديوديده از تمامي مصرف کنندگان خواست در صورت مشاهده هر گونه تخلف در واحدهاي صنفي مراتب را به شماره ۱۲۴ سازمان صنعت، معدن و تجارت گزارش دهند.