128 مبتلا به کرونا در 24 ساعت گذشته جان باختند؛ مبتلایان شناسایی شده فراتر از ۴۰۰ هزار نفر

رکنا/ سخنگوي وزارت بهداشت آخرين وضعيت مبتلايان به کروناويروس در ايران را اعلام کرد .
سيما سادات لاري سخنگوي وزارت بهداشت آخرين آمار مبتلايان ، جانباختگان و بهبوديافتگان از کروناويروس در ايران را تا امروز 23 شهريورماه اعلام کرد.
دکتر لاري سخنگوي وزارت بهداشت با بيان اينکه از ديروز تا امروز ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ و بر اساس معيارهاي قطعي تشخيصي، دو هزار و ۸۹ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي شد که ۹۵۶ نفر از آنها بستري شدند گفت: مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به ۴۰۲ هزار و ۲۹ نفر رسيد.متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۲۸ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۲۳ هزار و ۱۵۷ نفر رسيد.خوشبختانه تا کنون ۳۴۶ هزار و ۲۴۲ نفر از بيماران، بهبود يافته و يا از بيمارستانها ترخيص شده اند.
سخنگوي وزارت بهداشت با اعلام اين خبر که ۳۷۹۱ نفر از بيماران مبتلا به کوويد۱۹ در وضعيت شديد اين بيماري تحت مراقبت قرار دارند افزود: تا کنون سه ميليون و ۵۵۹ هزار و ۵۶۵ آزمايش تشخيص کوويد۱۹ در کشور انجام شده است.
دکتر لاري تاکيد داشت :بر اساس آخرين اطلاعات کرونا در کشور، استانهاي تهران، مازندران، گيلان، قم، اصفهان، خراسان رضوي، آذربايجان شرقي، کرمان، خراسان شمالي، سمنان، يزد، زنجان و قزوين در وضعيت قرمز قرار دارند.همچنين استانهاي آذربايجان غربي، البرز، فارس، لرستان، هرمزگان، اردبيل، بوشهر، کرمانشاه، کهگيلويه و بويراحمد، خراسان جنوبي، مرکزي، ايلام، چهارمحال و بختياري، گلستان و خوزستان در وضعيت هشدار قرار دارند.
همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان گلستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر گلستان در تلگرام :
t.me/joinchat/AAAAAERANZ25YggdlHRFUg