وجود 70 هزار دانشآموز نیازمند در هرمزگان

فارس/ رئيس کميته امداد امام خميني(ره) هرمزگان گفت: حدود 70 هزار دانشآموز نيازمند در هرمزگان داريم که 44 هزار نفر از آنان تحت پوشش برنامههاي حمايتي کميته امداد قرار دارند.
علي الهياري، رئيس کميته امداد امام خميني(ره) هرمزگان اظهار کرد: دغدغههاي مهم همه ما کودکان نيازمندي است که در اين شرايط کرونايي و سخت کشور نيازمند اقلام آموزشي هستند که برگزاري جشن شور عاطفه ها پاياني براي اين دعدغهها خواهد بود.
وي با تشکر و قدرداني از زحمات ارزشمند آموزش و پرورش در اين شرايط کرونايي کشور عنوان داشت: کميته امداد در سه دهه گذشته خود فعاليتهاي ارزشمندي را در زمينه کمک به دانش آموزان نيازمند انجام داده است و تمام وسايل مورد نياز آنها را با کمک خيرين تامين کرده است و امسال در اين شرايط خاص کشور و شروع بيماري کرونا آموزش دانش آموزان نيز شامل تغييراتي شده است و آموزش به سوي غيرحضوري رفته که براي تأمين اين نياز غيرحضوري نيز نيازهايي وجود دارد.
رييس کميته امداد هرمزگان اضافه کرد: نياز به تبلت دانشآموزي براي محرومان اهميت زيادي دارد و تاکنون دو هزار دستگاه تبلت دانشآموزي تهيه و در ميان دانشآموزان محروم توزيع کردهايم.
الهياري تأکيد کرد: تمام تأکيد ما امسال در جشن شور عاطفهها، جمعآوري کمکهاي مردمي به منظور تأمين تجهيزات دانشآموزي براي ابتداي سال تحصيلي است تا بتوانيم امکانات آموزش مجازي را براي آنان فراهم کنيم.
به گفته وي، امسال جشن عاطفه ها از ۲۲ شهريور آغاز و تا ۱۱ مهر نيز ادامه دارد و اميدواريم با فراهم کردن شرايط آموزش براي همه، هيچ دانش آموزشي از آموزش جا نماند.
مديرکل کميته امداد هرمزگان همچنين با اشاره به آمادگي اين نهاد براي تأمين نيمي از بهاي خريد تبلت دانشآموزي در طرحهاي مجموعههاي خيريه، گفت: امسال برپايي پايگاه در اين شرايط وجود ندارد و مردم ميتوانند از طريق کد *۸۸۷۷*۰۷۶# و شماره کارت ۶۰۳۷۹۹۷۹۰۰۰۰۰۶۴۸ ما را همراهي کنند.