نماد آخرین خبر

آخرین آمار بیماری کرونا در استان ایلام

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
آخرین آمار بیماری کرونا در استان ایلام

باشگاه خبرنگاران/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايلام گفت: ۹۲ مورد جديد مبتلا به کرونا ويروس در ايلام شناسايي شده است.

کريميان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي ايلام از افزايش شمار مبتلايان به کرونا در استان به تعداد ۹۵۱۱ نفر خبر داد.
او اظهار کرد: طي ۲۴ ساعت گذشته تعداد ۹۲ مورد مثبت جديد بيماري کرونا در استان شناسايي شده است.
رييس دانشگاه علوم پزشکي ايلام خاطرنشان کرد: خوشبختانه در ۲۴ ساعت گذشته مورد فوتي ناشي از بيماري کرونا در استان نداشتيم و مجموع فوت شدگان ناشي از کرونا تا اين لحظه ۲۳۱ نفر مي‌باشد.
از ديروز تا امروز ۲۸ شهريور ۱۳۹۹ و بر اساس معيار‌هاي قطعي تشخيصي، سه هزار و ۴۹ بيمار جديد مبتلا به کوويد۱۹ در کشور شناسايي و يک هزار و ۵۹۳ نفر از آن‌ها بستري شدند.
مجموع بيماران کوويد۱۹ در کشور به ۴۱۶ هزار و ۱۹۸ نفر رسيده است و متاسفانه در ۲۴ ساعت گذشته، ۱۴۴ بيمار کوويد۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان اين بيماري به ۲۳ هزار و ۹۵۲ نفر رسيد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان ايلام را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر ايلام در تلگرام :
https://telegram.me/joinchat/AAAAAEJoYw5sb596nU7kpg
آخرين خبر ايلام در اينستاگرام :
https://www.instagram.com/ilamkhabar_today