۲۲ پایگاه انتخاب رشته کنکور در مازندران فعال شد

ايرنا/ مديرکل آموزش وپرورش مازندران از راه اندازي ۲۲ پايگاه انتخاب رشته آموزش و پرورش مازندران در سطح استان خبر داد.
عليرضا سعدي پور مديرکل آموزش وپرورش مازندران با اشاره به اهميت مشاوره در امر انتخاب رشته کنکور سراسري و نقش آن در سرنوشت زندگي و شغلي دانش آموزان گفت: اداره کل آموزش و پرورش استان مازندران در سال جديد همانند سنوات گذشته جهت رفاه حال داوطلبان و خانواده هاي آنان، با تشکيل پايگاه هاي انتخاب رشته به ارائه خدمات مشاوره اي به داوطلبان کنکور سراسري مي پردازد.
وي با اشاره به اهميت مشاوره هاي دقيق و کارشناسي براي دانش آموزان، تصريح کرد: در همين راستا در سال جاري اين اداره کل با راه اندازي پايگاههاي انتخاب رشته در تمامي شهرستان هاي استان با حضور مشاوران توانمند و باتجربه ، آماده پذيرش و ارائه خدمات مشاوره اي شامل انتخاب رشته مجازي، مشاوره حضوري و ارائه اطلاعات و بررسي اولويت بندي نهايي آنان به داوطلبان است.
سعدي پور گفت که آغاز به کار پايگاه هاي انتخاب رشته در استان از اول مهرماه سال جاري تا پايان مهلت اعلام شده از سوي سازمان سنجش است که اميدواريم داوطلبان عزيز، بتوانند از اين خدمات بهره کافي برده و با بهترين مدل انتخاب رشته بتوانند در مقطع تحصيلات تکميلي در رشته هاي مورد علاقه تحصيل کنند.
مازندران در کنکور سراسري امسال ۵۰ هزار و ۱۰۰ شرکت کننده واجد شرايط داشت که از اين تعداد ۴۹ هزارو ۵۹۵ نفر در روز ازمون حاضر شدند.
بيشترين تعداد شرکت کنندگان کنکور سراسري مازندران مربوط به رشته تجربي با ۳۱ هزار و ۷۵۰ شرکت کننده بود.
مازندران توانست امسال سه رتبه شامل رتبه ۲ امساني ، ۶ رياضي و رتبه ۱۰ تجربي را کسب کند.