ديار آفتاب/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: به منظور کاهش بيماري ها در استان مرکزي، کارخانه هاي توليد کننده مواد غذايي استان ۱۰ درصد ميزان قند، نمک و چربي خود را کاهش داده اند.

سيدمحمد جماليان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک از سياستهاي دانشگاه علوم پزشکي اراک براي کاهش بيماري هاي غير واگير در روزهاي کرونايي خبر داد و گفت: در روزها و ماه هايي که با بيماريِ به شدت واگيردار کرونا دست و پنجه نرم مي‌کنيم و دغدغه همه مردم و‌ مسولين اين بيماري مي باشد نبايد از بيماري هاي غير واگير همچون ديابت، فشارخون و ... غافل شويم.
وي تصريح کرد: در اين راستا و به منظور کاهش اين بيماري ها در استان مرکزي اقداماتي انجام شد است، به طوري که کارخانه هاي توليد کننده مواد غذايي استان ۱۰ درصد ميزان قند، نمک و چربي خود را کاهش داده اند.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: با توجه به توصيه ها و تاکيد هاي سازمان بهداشت جهاني و همچنين وزارت بهداشت، بحث کاهش قند، نمک و چربي در محصولات غذايي توليدي در استان مرکزي براي ارتقاي سلامت محصولات غذايي و در نهايت ارتقاء سلامت زندگي و تغذيه اي مردم به خصوص هم استاني هاي عزيزمان، يکي از محور هاي اصلي سلامت مي باشد.
جماليان افزود: مردم به طور کلي از وجود مضرات در دريافت ميزان بالاي نمک، چربي و قند از طريق محصولات غذايي و همچنين اثرات مثبت کاهش آنها آگاهي دارند ولي متاسفانه در بيشتر مواقع مواد غذايي را که تهيه مي کنند ميزان نمک، چربي و قند آنها زياد و زيان آور مي باشد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک خاطرنشان کرد: دسترسي آسان به محصولات غذايي با چربي، نمک و قند کاهش يافته از شاخص هاي تسهيل کننده تاثيرگذار براي سلامت مردم مي باشد که بدين ترتيب، حضور اين محصولات غذايي سالم در قفسه هاي سوپرمارکت ها به وقوع پيوسته است و اين مهم سبب ارتقاء سلامت افراد جامعه خواهد شد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان مرکزي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر استان مرکزي در تلگرام :
http://t.me/joinchat/AAAAAEIBAERz9lL-KoaHAg
آخرين خبر استان مرکزي در اينستاگرام :
https://instagram.com/markazi_today