نوبتدهی در مرکز تعویض پلاک کرمان بهصورت اینترنتی انجام میشود

ايرنا/ رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان کرمان گفت: نوبتدهي مرکز تعويض پلاک کرمان در راستاي تحقق شعار پليس هوشمند و تسهيل روند ارائه خدمات در اين مرکز از روز سه شنبه هشتم مهر ماه سال جاري بهصورت اينترنتي انجام ميشود.
يوسف نجفي، رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان کرمان ابراز کرد: شهروندان به منظور دريافت نوبت از مرکز تعويض پلاک مي توانند از دو مسير سايت اينترنتي به آدرس WWW.nobatdehi.epolice.ir و نيز از طريق لينک آدرس نوبت دهي در سايت راهور ۱۲۰ اقدام کنند.
وي با اشاره به اين مطلب که از هشتم مهرماه سال جاري به هيچ عنوان امکان پذيرش حضوري در مرکز تعويض پلاک کرمان وجود ندارد، تاکيد کرد: در صورت حضور نيافتن به موقع شهروندان، نوبت آنها باطل شده و بايد مجدد اقدام به دريافت نوبت کنند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان کرمان تصريح کرد: در صورتي که امکان ارائه خدمات به آن دسته از شهرونداني که داراي نقص مدارک بوده مقدور نباشد، ارائه خدمات پس از رفع نقص و در همان روز و بدون اخذ نوبت مجدد امکان پذير بوده لکن خدمات در روزهاي بعدي صرفا پس از اخذ نوبت در سامانه مذکور مقدور خواهد بود.