نماد آخرین خبر

نجات ۲۳ شهروند اهوازی از میان دود و آتش مجتمع مسکونی

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
نجات ۲۳ شهروند اهوازی از میان دود و آتش مجتمع مسکونی

باشگاه خبرنگاران/ رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اهواز گفت: ۲۳ شهروند ساکن در يک مجتمع مسکوني در کيانپارس اهواز از ميان دود و آتش نجات يافتند.

ابراهيم قنبري، رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اهواز درخصوص اين حادثه گفت: ساعت ۱۵ و ۸ دقيقه امروز، شنبه ۵ مهرماه طي تماس تلفني شهروندي با سامانه ۱۲۵ سازمان آتش سوزي در مجتمع مسکوني ۵ طبقه در کيانپارس خيابان يک غربي فاز ۲ اطلاع رساني شد.
او با اشاره به اعزام آتش نشانان به محل حادثه از ۵ ايستگاه آتش نشاني با تجهيزات پشتيباني افزود: يک واحد مسکوني در طبقه پنجم مجتمع مسکوني دچار حريق شد و دود بسيار غليظي طبقات ساختمان را فراگرفته بود.
قنبري اظهار کرد: آتش نشانان با تجهيز خود به دستگاه تنفسي و استفاده از لوله‌هاي آبرسان مشغول مهار شعله‌هاي آتش شدند و همزمان گروه امداد و نجات آتش نشانان پس از جست وجو براي خارج کردن ساکنين و افراد گرفتار در ميان دود از راهرو‌ها و واحد‌هاي مسکوني موفق شدند ۲۳ نفر از ساکنين را از ساختمان خارج کنند.
رئيس سازمان آتش نشاني و خدمات ايمني شهرداري اهواز با بيان اينکه در اين حادثه يکي از ساکنان که يک زن ۵۰ ساله بود و همچنين يکي از آتش نشانان در حين اجراي عمليات مصدوم و به اورژانس ۱۱۵ تحويل داده شدند، تصريح کرد: علت آتش سوزي اتصال برق کولر ۲ تيکه بود.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان خوزستان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر خوزستان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEK8vo4vXBkjfYhOqg
آخرين خبر خوزستان در اينستاگرام :
https://instagram.com/khouzestan_today