این کودک را شناسایی کنید؛ جنازه اش پتوپیچ در ساری پیدا شد

رکنا/ هرکسي اطلاع دارد که کودک 4 ساله اي در فاميل يا همسايه شان گم شده است و آن کودک را مي شناخت مي تواند به پليس ساري اطلاع بدهد.
دوشنبه هفته گذشته عکس و خبر کشف جنازه پسر بچه 4 سالهاي که در پتويي پيچيده شده و در زير بوتههاي پارک آفتاب ساري رها شده بود ،درميان کاربران فضاي مجازي دست به دست چرخيد، اما امروز پس از گذشت 7 روز هنوز هويت اين پسر بچه شناسايي نشده است.
حسين سعادتفر، سخنگوي پزشکي قانوني استان مازندران درباره آخرين وضعيت شناسايي و علت مرگ اين کودک بي نام و نشان گفت: همکاران در حال بررسي علت مرگ اين کودک هستند و براي علت دقيق مرگ و انجام آزمايشات بر روي جسد چند هفته اي زمان لازم است.
اين مقام مسئول افزود: متاسفانه تا اين لحظه هويت اين کودک 4 ساله مشخص نشده و هيچ گزارش و مراجعهاي مبني بر گم شدن کودکي با اين مشخصات به پزشکي قانوني استان اعلام نشده است.
جسد پسر حدود 5 ساله در حالي که در پتويي پيچيده بود در زير بوتههاي پارک آفتاب ساري کشف شد