دستگیری سارق اماکن دولتی در آبدانان

باشگاه خبرنگاران/ فرمانده انتظامي شهرستان آبدانان از دستگيري سارق اماکن دولتي در شهرستان آبدانان خبر داد.
سرهنگ محمدسليمي زاد، فرمانده انتظامي شهرستان آبدانان گفت:در پي وقوع يکفقره سرقت وسايل اماکن دولتي، موضوع به صورت جد در دستور کار پليس آگاهي قرار گرفت.
فرمانده انتظامي شهرستان آبدانان افزود: کارآگاهان پليس آگاهي با انجام کارهاي اطلاعاتي و استفاده از سرنخهاي موجود، متهم را شناسايي و با هماهنگي دستگاه قضايي، طي يک عمليات پليسي وي را در مخفيگاهش دستگير کردند.
اين مقام انتظامي اظهار کرد: متهم پس از انتقال به پليس آگاهي با رويت دلايل و مدارک موجود لب به اعتراف گشوده و در تحقيقات اوليه به سرقت اعتراف کرد.
فرمانده انتظامي شهرستان آبدانان اضافه کرد:متهم با تشکيل پرونده تحويل دستگاه قضا و با قرار تامين مناسب روانه زندان شد.
سرهنگ محمد سليمي زاد يادآور شد: به منظور همکاري با پليس و مشارکت در برقراري نظم و امنيت، با رعايت نکات ايمني و هشدارهاي پليسي زمينه بروز وقوع سرقت را کاهش و هر گونه اخبار و اطلاعاتي در خصوص فعاليت سارقان را در اسرع وقت از طريق تلفن ۱۱۰ به پليس اطلاع دهند.