کلاهبردار 300 میلیاردی در کیش دستگیر شد

پايگاه خبري پليس/ فرمانده انتظامي ويژه و پايگاه درياباني کيش از کشف و دستگيري متهم به يک فقره کلاهبرداري به ارزش 300 ميليارد ريال در اين جزيره خبر داد.
سرهنگ علي اصغر جمالي، فرمانده انتظامي ويژه و پايگاه درياباني کيش اظهار داشت: شهروندي با مراجعه به اداره مبارزه با جعل و کلاهبرداري پليس آگاهي اعلام کرد براي اخذ تسهيلات ارزي با هدف سرمايهگذاري در حوزه گردشگري به يکي از بانکهاي جزيره کيش مراجعه ميکند.
وي خاطرنشان کرد: اين سرمايه گذار در رفت و آمدهاي خود به بانک با فردي که خودش را کارشناس امور سرمايهگذاري معرفي ميکند، آشنا ميشود.
فرمانده انتظامي ويژه و پايگاه درياباني کيش با اشاره به اينکه براي دريافت تسهيلات بانکي نياز به ارائه ضمانتنامه است، گفت: اين سرمايه گذار با حضور در دفترخانه اسناد رسمي، وکالت تام الاختيار سند يک قطعه زمين زراعي 10 هکتاري به ارزش 300 ميليارد ريال و حساب بانکي خود را به عنوان ضمانت بانکي و انجام امو اداري در اختيار کلاهبردار قرار ميدهد.
جمالي با بيان اينکه کلاهبردار مورد نظر به بهانههاي مختلف و با سوءاستفاده از اطمينان مال باخته، رمزهاي همراه و اينترنت بانک وي را دريافت کرده است، افزود: سرمايهگذار پس از مدتي با پيامک غيرفعال شدن همراه بانک و اينترنت بانک مواجه و موضوع را به اطلاع کلاهبردار ميرساند.
وي بيان کرد: کلاهبردار به سرمايهگذار اطمينان خاطر ميدهد که براي جلوگيري از کلاهبرداري هاي اينترنتي، دسترسي به اينترنت و همراه بانک را غيرفعال کرده و پس از واريز تسهيلات دوباره آن را فعال خواهد کرد.
فرمانده انتظامي ويژه و پايگاه درياباني کيش با اشاره به اينکه کلاهبردار با سوءاستفاده از اعتماد سرمايهگذار و جعل نامه سربرگ يکي از بانک ها پرينت حسابش را ارائه و از واريز مبلغ 50 ميليارد ريال به اين حساب مطلع مي کند، افزود: متهم همچنين ادعا مي کند که توانسته حواله قدرت جذب 200 ميليارد ريالي براي سرمايهگذاري در جزيره کيش را با حمايت از بانک مرکزي دريافت کند.
جمالي با بيان اينکه فرد مال باخته مدتي بعد هنگامي که به بانک مراجعه مي کند، متوجه مي شود اساساً وجهي به حسابش واريز نشده و به جعلي بودن پرينت حساب، نامه هاي ارائه شده و اعتماد بي جاي خود به فرد کلاهبردار پي مي برد، گفت: موضوع با حمايت دستگاه قضائي به صورت جدي در دستور کار پليس آگاهي کيش قرار مي گيرد.
وي با اشاره به اينکه ابتدا متهم ممنوع الخروج و پس از اقدامات اطلاعاتي محل تردد و پاتوق کلاهبردار شناسايي که در يک عمليات غافلگيرانه دستگير مي شود، افزود: در بررسي تکميلي پرونده مشخص مي شود که کلاهبردار علاوه بر قصد فروش زمين به بهانه هاي مختلف مبلغ يک ميليارد ريال نيز از مال باخته دريافت کرده است.
فرمانده انتظامي ويژه و پايگاه درياباني کيش با بيان اينکه سند و وکالت نامه به شاکي عودت شده است، خاطرنشان کرد: متهم دستگير شده براي سير مراحل قانوني به دادسرا معرفي شد.
جمالي به کليه سرمايه گذاران که تمايل به انجام فعاليت اقتصادي به صورت وکالتي در جزيره کيش دارند، هشدار داد که با شناخت کامل به افراد قابل اعتماد وکالت کاري داده و مراقب افراد کلاهبردار باشند.