نماد آخرین خبر

طغیان مجدد کروناویروس در استان سمنان

منبع
فارس
بروزرسانی
طغیان مجدد کروناویروس در استان سمنان

فارس/ مديرکل بازرسي، مديريت عملکرد و امور حقوقي استانداري سمنان گفت: اين روزها، شاهد طغيان مجدد کروناويروس در استان سمنان هستيم.

قاسم شريفي مديرکل بازرسي، مديريت عملکرد و امور حقوقي استانداري سمنان اظهار کرد: متأسفانه اين روزها، شاهد طغيان مجدد کرونا در استان سمنان هستيم.
وي افزود: شرايط در ماه‌هاي گذشته براي مسؤولان کادر درماني و بهداشتي استان سمنان دشوار بوده است و از سوي ديگر قالب مبتلايان کرونا دچار بيماري خفيفي شده و بهبودي پيدا مي‌کنند؛ اما اين بيماري مي‌تواند براي برخي از شهروندان مخاطره‌آميز باشد و رعايت بهداشت عمومي الزام اصلي است.
مديرکل بازرسي، مديريت عملکرد و امور حقوقي استانداري سمنان ادامه داد: کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي در رفتارهاي اجتماعي الگوي عملي جامعه هستند و اين موضوع در استان سمنان نِمود بيشتري دارد.
شريفي بيان کرد: اگر رعايت دستورالعمل‌ها در دستگاه‌هاي اجرايي حداکثري و سخت‌گيرانه باشد، در سطح جامعه و عموم مردم نيز شاهد افزايش رعايت مراقبت‌هاي بهداشتي خواهيم بود از اين منظر، زمان آن فرا رسيده که به سطح پيشرفته‌اي از اقدامات مراقبتي، در جامعه دست پيدا کنيم.
وي با بيان اينکه رفتار مديران و کارفرمايان نبايد به‌گونه‌اي باشد که مبتلا شدن به اين بيماري، ننگ و عار تلقي شود، تصريح کرد: کرونا يک بيماري مثل همه بيماري‌ها بوده و فرد ممکن است به دلايلي مبتلا شود و وقتي مبتلا شد، بايد براي حفظ جان خود و همشهريان و همکارانش و به‌عنوان وظيفه‌اي شرعي به اطرافيان و خانواده، آن را اطلاع دهد.
مديرکل بازرسي، مديريت عملکرد و امور حقوقي استانداري سمنان تأکيد کرد: رعايت دستورالعمل‌هاي بهداشتي براي دهه پاياني ماه صفر، مهم‌تر و سخت‌گيرانه‌تر از دهه نخست محرم مورد نظارت قرار گيرد.
شريفي خاطرنشان کرد: يکي از مهم‌ترين دغدغه‌هاي اين روزهاي جامعه، سلامت دانش‌آموزان و معلمان است و در شرايط به وجود آمده، حجم فعاليت‌ها، برنامه‌ها و مسؤوليت‌ها به سمت معلم و کادر اداري مدارس سرازير شده و در کنار استرس و اضطراب ناشي از ابتلا به بيماري، فشار رواني بسيار سنگيني را به اين قشر تحميل کرده است.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان سمنان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر سمنان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAENNWvIqZvWEhdCBvg
آخرين خبر سمنان در اينستاگرام :
https://instagram.com/semnan_today