عکس/ بازدید میدانی رئیس دانشگاه علومپزشکی اراک از صنوف و بررسی میزان رعایت پروتکلهای بهداشتی

ديار آفتاب/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک گفت: در بازديد ميداني که از برخي از صنوف داشتيم مشخص شد در اتوبوسها و شغلهاي حساس مثل قصابيها و نانواييها پروتکلهاي بهداشتي به خوبي رعايت نميشود.
سيدمحمد جماليان، رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک به همراه جمعي از مسئولين دانشگاه علوم پزشکي اراک در آغاز اجراي طرح ضربتي بررسي رعايت پروتکلها توسط اصناف، ميزان رعايت دستورالعملهاي بهداشتي را از نزديک موردبررسي قرار دادند.
جماليان در حاشيه اين مراسم گفت: استانداردي که بايد ميانه حرفهها و شغلهاي مختلف رعايت شود متأسفانه تنها با تذکر و ترس رعايت ميشود. اين وضعيت خوبي نيست که از لحاظ ترس و تذکر اين کار انجام شود
جماليان اظهار کرد: بايد اين فکر در ذهن تک تک شهروندان جا بيافتد اين توصيه هاي بهداشتي در درجه اول براي حفظ سلامتي و جان خودمان، خانواده و ساير شهروندان است و ربطي به شغل و حرفه ندارد و تمامي افراد در هر حرفه اي بايد رعايت پروتکل ها را مد نظر داشته باشند.
وي با اشاره به اينکه با اين بيماري زمان طولاني درگير هستيم و بايد فرهنگ سازي شود که با کرونا زندگي کنيم ادامه داد: به هيچ وجه اين فرهنگ مساوي با عادي انگاري نيست بايد عادت کنيم که ماسک بزنيم، فاصله اجتماعي را رعايت کنيم، شستشوي دستها را به طور مرتب مدنظر قرار دهيم و حتي الامکان در اجتماع حاضر نشويم و مراسم هاي خود را با محدوديت برگزار کنيم.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي اراک بيان کرد: متاسفانه در اتوبوسها فاصله ايمن رعايت نمي شود و شغل هاي حساس مثل قصابي ها و نانوايي ها رعايت خوبي از لحاظ پروتکل هاي بهداشتي نداشتند.
وي خاطرنشان کرد: براي آخرين بار تذکر کتبي داديم و از چهارشنبه اقدامات قانوني را انجام ميدهيم خواهشمنديم مردم به صورت جد رعايت کنند.