نماد آخرین خبر

مرگ روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ بیمار کرونایی در قم

منبع
تسنيم
بروزرسانی
مرگ روزانه بین ۱۰ تا ۱۲ بیمار کرونایی در قم

تسنيم/ رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان قم از بستري ۷۵۰ بيمار مبتلا به کرونا در بيمارستان‌هاي قم خبر داد و گفت: روزانه حدود ۱۰ تا ۱۲ بيمار کرونايي فوت مي‌کنند.

محمدرضا قدير رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان قم در صبح امروز در جلسه ستاد پيشگيري، هماهنگي و فرماندهي عمليات پاسخ به بحران استان که در محل سالن کرامت استانداري قم برگزار شد با بيان اينکه روزانه شاهد مرگ و مير 10 تا 12 بيمار کرونايي هستيم اظهار داشت: در حال حاضر 140 بيمار بدحال با بيماري زمينه‌اي در بيمارستان‌ها بستري هستند.
به گفته رئيس دانشگاه علوم پزشکي قم، رعايت پروتکل‌هاي بهداشتي و زدن ماسک در استان تنها 60 درصد رعايت مي شود، 30 درصد جامعه هنوز زير بار قانون نمي‌روند از همين رو سازمان‌هاي متولي بايد نظارت‌هاي لازم را تشديد کنند.
وي با تقدير از عملکرد برخي اصناف در رعايت محدوديت‎هاي اعمال شده در استان عنوان کرد: در اين ميان اما برخي اصناف هيچ همکاري با مرکز بهداشت ندارند، از همين رو نياز است محدوديت‌ها يک هفته ديگر نيز تمديد شود.
قدير با بيان اينکه عادي‌انگاري بيماري در بين مردم خطر بزرگي است و نبايد شرايط براي مردم عادي شود خاطرنشان کرد: برخي معتقدند نبايد با اارئه اعداد و ارقام بين مردم ترس ايجاد کرد اما اين نظريه صحيح نيست و بايد مردم را نسبت به شرايط موجود آگاه کرد، اگر مردم از شرايط موجود نترسند هرگونه محدوديتي بي فايده است از همين رو حساسيت‌ها را بين مردم افزايش داد.
رئيس دانشگاه علوم پزشکي استان قم گفت: براي کاهش حضور در بيمارستان‌ها و کاهش ورودي‌ها مراکز جامع سلامت استان، ساعات فعاليت آنها براي پذيرش خدمات سرپايي، ارائه تست رايگان آمادگي فعاليت و خدمت‌رساني به شهروندان دارند.
قدير با اشاره به مراسمات عزاداري اربعين و آخر ماه صفر عنوان کرد: عزاداري‌ها بايد با رعايت اصول بهداشتي و فاصله گذاري اجتماعي برگزار شود ولي با برگزاري تجمعات، ايستگاه صلواتي و دسته جات مخالفيم، در روز اربعين هم بايد کميته نظارت، شهرداري و سازمان تبليغات اسلامي همکاري بيشتري در زمينه کنترل و پيشگيري از تجمعات داشته باشد.
وي از سازمان صمت خواست تا نسبت به تامين ماسک مورد نياز مردم در داروخانه‌ها اقدام اساسي انجام دهد.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان قم را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر قم در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEP4X0C8J_Xh0Eh1Cg
آخرين خبر قم در اينستاگرام :
https://instagram.com/qomtoday