شناسایی ۲۱۰ بیمار کرونایی جدید در آذربایجانغربی

باشگاه خبرنگاران/ رئيس کارگروه اطلاعرساني قرارگاه مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکي آذربايجانغربي گفت: در ۲۴ ساعت گذشته ۲۱۰ بيمار جديد کرونايي در بيمارستانهاي استان بستري شدند.
علي احمد آقاپور، رئيس کارگروه اطلاعرساني قرارگاه مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکي آذربايجانغربي ابراز کرد: طي ۲۴ ساعت گذشته شاهد ابتلاي حدود ۲۱۰ نفر و فوت ۲۱ نفر بر اثر اين بيماري در استان بوديم که نشان ميدهد شيوع بيماري در اوج قرار دارد.
وي افزود: شدت و سرعت ابتلا به بيماري کرونا و جانباختن شهروندان بر اثر اين بيماري همچنان در استان افزايش دارد و همچنان شاهد فوت تعداد زيادي از شهروندان در استان بر اثر اين بيماري هستيم.
رئيس کارگروه اطلاعرساني قرارگاه مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکي آذربايجانغربي ادامه داد: در حال حاضر تعداد کل بستريهاي مربوط به بيماريهاي سندرم حاد تنفسي در استان به ۹۲۶ نفر رسيده که از اين تعداد ۴۹۲ نفر مشکوک و ۴۳۴ نفر مبتلا به کرونا هستند.
آقاپور تصريح کرد: تعداد بستريشدگان در آيسييو نيز ۱۸۴ نفر بوده که از اين تعداد، ۴۴ نفر به دستگاه ونتيلاتور متصل است.
وي با اشاره به افزايش ۱۹ نفري تعداد فوت شدگان براثر بيماري کرونا طي ۲۴ ساعت گذشته در آذربايجان غربي، اضافه کرد: تعداد کل فوتشدگان در استان به يکهزار و ۱۴۹ نفر رسيده که روند افزايشي آنان بسيار خطرناک است.
رئيس کارگروه اطلاعرساني قرارگاه مبارزه با کرونا در دانشگاه علوم پزشکي آذربايجانغربي با اشاره به ثبت فوتيهاي ناشي از کرونا در ۱۰ شهرستان آذربايجان غربي طي ۲۴ ساعت گذشته، اظهار کرد: از کل فوتيهاي ديروز بر اثر شيوع بيماري کرونا در آذربايجان غربي، ۶ نفر مربوط به اروميه و چهار نفر مربوط به مياندوآب بود.