جریمه خودروهای فاقد معاینه فنی از اول آذر

ايسنا/ استاندار خوزستان از آغاز جريمه خودروهايي که معاينه فني ندارند، از اول آذرماه خبر داد.
غلامرضا شريعتي، استاندار خوزستان در اين زمينه اظهار کرد: آمار تلفات حوادث ترافيکي در حوزههاي بين شهري نسبت به مدت مشابه سال گذشته، ۱۳ درصد کاهش يافته است و در مجموع تلفات بين شهري و درون شهري، ۷ درصد کاهش داشته است.
وي افزود: کاهش تلفات در ماهشهر، آبادان، ايذه، شوش، اميديه، هويزه، حميديه و خرمشهر بوده است. اگر چه تلفات در اهواز افزايشي بوده اما شهرداري اهواز کارهاي خوبي آغاز کرده و در مناطقي که اقدامات پايان يافته، تلفات کاهش چشمگيري داشته است.
استاندار خوزستان گفت: اميدواريم با پايان اقداماتي که در اهواز و کارون در حال انجام است، به سمت کاهش تلفات حوادث ترافيکي برويم.
شريعتي بيان کرد: ۲۹ دوربين ثبت تخلف، اصلاح شده و مابقي تا جلسه آينده تعمير و نوسازي خواهند شد تا روند کنترل ترافيک در اهواز افزايش يابد.
وي افزود: در اين جلسه، بحث آلايندگي هواي خوزستان به ويژه در مرکز استان خوزستان مطرح و مقرر شد کارشناسان نظرات خود را ارائه دهند. از اول آذرماه نيز خودروهايي که معاينه فني ندارند، جريمه خواهند شد.
استاندار خوزستان گفت: اميدواريم با برگزاري اين جلسات، کاهش تلفات انساني که هدف اصلي ما است محقق شود و شرايط ترافيک شهري و برون شهري را در زمينه تلفات و آلودگي هوا کنترل کنيم.