نماد آخرین خبر

آتش‌سوزی در مراتع مهاباد ۹۵ درصد کاهش یافت

منبع
بروزرسانی
آتش‌سوزی در مراتع مهاباد ۹۵ درصد کاهش یافت

نصيرنيوز/ رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري مهاباد گفت: با همکاري و همياري مردم و نهادينه شدن فرهنگ حفاظت از منابع طبيعي در اين شهرستان امسال تنها يک فقره آتش‌سوزي به مساحت دو هکتار در مراتع اين شهرستان ثبت شد.

مجيد پاتو، رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري مهاباد اظهار کرد: با همکاري و همياري مردم و نهادينه شدن فرهنگ حفاظت از منابع طبيعي در اين شهرستان امسال تنها يک فقره آتش‌سوزي به مساحت دو هکتار در مراتع اين شهرستان ثبت شده که در مقايسه با مدت مشابه سال قبل ۵۳ هکتار کمتر شده است.
وي اضافه کرد: سال گذشته پنج فقره آتش‌سوزي در مراتع اين شهرستان به وقوع پيوسته بود که بر اثر آنها در مجموع ۵۵ هکتار از مراتع اين شهرستان طعمه حريق شد.
رييس اداره منابع طبيعي و آبخيزداري مهاباد با اشاره به اقدامات صورت گرفته براي کاهش آتش‌سوزي در مراتع، گفت: ايجاد آتش‌بُر در حاشيە جادە‌ها، برگزاري کلاس‌هاي آموزشي، به‌کارگيري قرقبان در نقاط حساس و بحراني، هشدار و آماده باش نيروهاي يگان حفاظت، تشکيل تيم‌هاي اطفاي حريق در اداره و گشت‌هاي مداوم در مراتع و انجام مانورهاي اطفاي حريق، ترويج و تشويق شهرنشينان و روستايان به عدم  ايجاد آتش در نقاط حساس از دلايل کاهش ميزان آتش‌سوزي در اين شهرستان است.
وي با بيان اينکه با توجه به شروع نشدن بارش‌هاي پاييزي هنوز هم احتمال آتش‌سوزي در مراتع وجود دارد، اضافه کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه آتش‌سوزي مراتب را با سامانه ۱۵۰۴ به منابع طبيعي اطلاع دهند.

همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان آذربايجان غربي را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر آذربايجان غربي در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAELz0XoXS28pvvtZPA
آخرين خبر آذربايجان غربي در اينستاگرام :
https://instagram.com/wazerbaijan_today