نماد آخرین خبر

کاشی‌های مسروقه سقاخانه چهارراه نقاشی اصفهان مسترد شد

منبع
ايرنا
بروزرسانی
کاشی‌های مسروقه سقاخانه چهارراه نقاشی اصفهان مسترد شد

ايرنا/ مديرکل ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي استان اصفهان گفت: کاشي‌هايي که از سقاخانه چهار راه نقاشي واقع در مرکز کلانشهر اصفهان به سرقت رفته بود با شناسايي سارق، کشف و مسترد شد.

فريدون الله‌ياري، مديرکل ميراث‌فرهنگي، گردشگري و صنايع‌دستي استان اصفهان ابراز کرد: تعدادي از کاشي‌هاي سقاخانه واقع در چهارراه نقاشي اصفهان حدود پنج شب گذشته به سرقت رفته بود که با تلاش عوامل يگان حفاظت ميراث فرهنگي و نيروي انتظامي، سارق آن شناسايي و کاشي هاي مسروقه، کشف و مسترد شد.
وي با بيان اينکه اين کاشي ها در زمان حاضر در اختيار يگان حفاظت ميراث فرهنگي اصفهان قرار دارد، خاطرنشان کرد: قدمت اين سقاخانه به دوره پهلوي برمي گردد و ثبت ملي نشده است.
الله‌ياري با تاکيد بر اينکه کاشي هاي مسروقه بصورت مستقل ارزش مالي چنداني ندارند، تصريح کرد: با توجه به اينکه اين سقاخانه بر روي بدنه ديوار يک ملک شخصي ايجاد شده و ثبت ملي نيست، متولي خاصي نداشته و امکان حفاظت دائم از آن توسط اداره کل ميراث فرهنگي وجود ندارد.
وي اظهار کرد: کلانشهر اصفهان داراي چندين سقاخانه تاريخي مربوط به دوران قاجار و پهلوي است.



همراهان عزيز ، آخرين اخبار استان اصفهان را به صورت لحظه اي و فراجناحي در بسترهاي زير دنبال کنيد :
آخرين خبر اصفهان در تلگرام :
https://t.me/joinchat/AAAAAEAVvljM8cx5YSbB1w
آخرين خبر اصفهان در اينستاگرام :
https://instagram.com/isfahan_today