نماد آخرین خبر

راه‌های بازگشت حس بویایی و چشایی در مبتلایان به کرونا

منبع
ايسنا
بروزرسانی
راه‌های بازگشت حس بویایی و چشایی در مبتلایان به کرونا

ايسنا/ محقق طب سنتي در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه مبتلايان به کرونا نگران بازگشت حس بويايي و چشايي خود نباشند، گفت: مبتلايان با مصرف برخي مواد غذايي مي‌تواند روند بازگشت حس چشايي و بويايي را تسريع کنند.

سيد ابوالفتح شيرمردي، محقق طب سنتي در چهارمحال و بختياري در خصوص از دست رفتن حس بويايي و چشايي در برخي از مبتلايان به ويروس کرونا، اظهار کرد: در برخي از بيماران حس چشايي و بويايي به علت ضعف در ريه و معده بيماران مبتلا از بين مي‌رود  و معمولا شدت آن در بيماران متفاوت است.
محقق طب سنتي در چهارمحال و بختياري با بيان اينکه مبتلايان به کرونا نگران بازگشت حس بويايي و چشايي در خود نباشند، ادامه داد: براي بازگشت حس بويايي و چشايي بايد معده و ريه افراد با مصرف برخي موادغذايي و داروهاي گياهي تقويت شود.
وي بيان کرد: مصرف گوشت به صورت کباب شده، عسل، جينسينک و بره موم از فرآورده‌هاي عسل براي تقويت معده و ريه توصيه مي‌شود، بره موم حالت آنتي‌بيوتيک نيز دارد و موجب تقويت بدن مي‌شود.
شيرمردي يادآور شد: براي تقويت معده و بازگشت حس بويايي و چشايي، مبتلايان مي‌توانند سياه‌دانه و عسل را به نسبت يک به سه مخلوط و روزانه دو قاشق  استفاده کنند، همچنين خوردن کندرخوراکي در آبجوش، هل و دارچين، دود اسفند، بخور اسفند و کندر نيز موثر است.

محقق طب سنتي در چهارمحال و بختياري در ادامه با بيان اينکه ويروس کرونا به صورت سيستماتيک اعضاي بدن را تحت تاثير تبعات خود قرار مي‌دهد، عنوان کرد: بيش‌ترين اعضايي که تحت تاثير اين ويروس قرار مي‌گيرند ريه و معده است، همچنين کرونا بر روي کليه، مثانه و طحال نيز تاثير مي‌گذارد و موجب ايجاد ضعف و درد در عضلات دست و پا نيز مي‌شود.
وي گفت: براي تقويت عضلات بدن خوردن گوشت مرغ، گوشت قرمز، بلدرچين و شتر به صورت کبابي توصيه مي‌شود، همچنين براي کاهش درد عضلات دست و پا روغن‌مالي به کاهش درد کمک مي‌کند.

آخرين خبر چهارمحال و بختياري در اينستاگرام :
https://instagram.com/Shahrekordtoday